Esra Erol'da Esma Ersoy engelli eşi Necati Ersoy'dan boşanmak istiyor

Esra Erol'da Esma Ersoy engelli eşi Necati Ersoy'dan boşanmak istiyor
Hafta içi yayınlanan bölümleri ile milyonları ekran başına kilitleyen Esma Erol'da programının konuğu, bedensel engelli eşinden boşanmak isteyen Esma Ersoy'du. Ersoy, evliliklerinin bitmesindeki nedenin kayınvalidesi Yaşar Ersoy olduğunu öne sürdü.

İşlediği dosyalarla Türkiye'yi hayretler içinde bırakan ve bir o kadar da mutlu sonlar için gayret gösteren programı olan Esra Erol'da bugün de dopdoluydu. Antalya'dan sttüdyoya konuk olarak gelen Esma Ersoy, yüzde 93 engelli olan eşi Necati Ersoy'dan ayrılmak istediğini söyledi. Evliliklerindeki sorunun da eşinin ailesinin kendisini para ve mal peşinde olarak görmelerinden dolayı olduğunu iddia etti.

Eşimle mutluyduk
Tanışmalarından sonra ilişkileri için çok emek verdiğini anlatan Esma Hanım, güzelliğinden dolayı hep hedef haline geldiğini ve eşinin durumundan dolayı hep aldatacağı yönünde şüphelerin olduğunu iddia etti.Çocukları olduktan sonra eşinden şiddet gördüğünü de söyleyen genç kadın bir süre kadın sığınma evinde kalıp sonra arkadaşıyla yeni bir hayat kurmaya hazırlandığını ancak barıştıklarını ifade etti. Çocuklarının doğma sürecinden sonra kopmaya başlayan ilişkilerinde artık sona geldiklerini belirtti.

Bakkala bile söyledi!
Esma Hanım güne damga verecek sözler söyledi. Eşinin annesinin kendi marketlerine giderek; 'Esma'nın hesabını ayrı kesin. Necati ödemeyecek. O bizim paramızın peşinde' dediğini de iddia etti. Ayrıca sürekli kamera ile de izlendiğini anlattı. Yaşar Ersoy ise suçlamaları reddetti. Hepsi ve daha fazlası Esma Erol'da programında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.