Esra Erol'da Fatih Çokluk ve eşi İlknur Çokluk kimdir? Resul Setdibi onu kaçırdı mı

Esra Erol'da Fatih Çokluk ve eşi İlknur Çokluk kimdir? Resul Setdibi onu kaçırdı mı
ATV'nin sevilerek izlenen programı Esra Erol'da yeni bir haftasıyla daha izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı dosyaları ele almaya devam eden başarılı sunucu Esra Erol'un konuğu Fatih Çokluk ile kayınpederi Bilal Bey oldu. Eşi İlknur Çokluk'un kaçırıldığını iddia eden Fatih Bey, sebebi öğrenmek istediğini ve gerekirse boşanma davasının açılmasını talep ettiğini dile getirdi. Peki, Esra Erol'da Fatih Çokluk ve eşi İlknur Çokluk kimdir? Resul Setdibi İlknur Çokluk'u kaçırdı mı? Detaylar haberimi

Türkiye'nin en çok seyredilen öğle sonrası programı Esra Erol'da çarpıcı gündemleri ele almayı sürdürüyor. Geçen hafra işlediği olaylarla milyonların konuştuğu programda bugün de yine bir kayıp eş dosyası açıldı. Fatih Çokluk Sinop'tan kayınpederi Bilal Bey ile stüdyoya gelerek eşinin kaçırıldığını öne sürdü. Kaçıranın ise Resul Setdibi olduğunu iddia etti. Yine seyredenlerin ağzını açık bırakan ve 3 çocuğunu da terk edip sosyal medyada tanıştığı kişinin yanında bulunan İlknur Çokluk hakkındaki bilgiler de merak konusu. Esra Erol'da Fatih Çokluk ve eşi İlknur Çokluk kimdir? Resul Setdibi onu kaçırdı mı? Detaylar haberimizde.


İlknur Çokluk kimdir?

Sosyal medyada tanıştığı kişilerle sohbet kuran ve bunu ilerleten İlknur Çoban, 23 Mart günü evini terk etti. Resul Setdibi'nin yanında olan genç kadın daha önce de internette yazıştığı bir kişi tarafından tehdit edildi. Her ne kadar büyütülecek bir şey olmadığını söylese de Esra Erol'un ısrarı sonucunda 'Sosyal medyada rezil edilme' konusunda tehdit gördüğünü itiraf etti. 13 yıllık evli ve 3 çocuk annesi.


ilknur çokluk fatih çokluk

Fatih Çokluk kimdir?

Eşi İlknur Çokluk'un ortadan kaybolması ve kaçırıldığını iddia etmesi üzerine programa katıldı. Muhtarlık ve çiftçilik yapıyor. 39 yaşında. Yayında eşi hakkında; "İş yerinden para alacaktık. Sonrasında ben gidip tekrar alayım dedi ve gidiş o gidiş. Kızıma mesaj geldi; 'Ben gidiyorum' yazdı. 13 yaşında kızına attı. Gider gitmez de koruma kararı aldırdı. İnsanlar bize gıptayla bakıyoru. Daha önce bir kez bile vurmadım" ifadelerini kullandı.


 

İddiaları reddetti

Programa bağlanan Resul Setdibi, İlknur Hanım'ın yanında olduğunu söyledi. Olayları kendince yorumlayan Setdibi'nin ifadeleri Esra Erol ve Hülya Kuran tarafından tepki ile karşılandı. İlknur Çokluk ise kaçırılma olmadığını, kendi isteği ile geldiğini ve boşanma davası açtığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.