Esra Erol'da Gökhan Deniz kimdir? Evi terk eden eşi Kader Deniz babası tarafından evlendirildi

Esra Erol'da Gökhan Deniz kimdir? Evi terk eden eşi Kader Deniz babası tarafından evlendirildi
Bugün haftanın son bölümü ile yayınlanan Esra Erol'da izleyicilerinin karşısına çıktı. Programın ilk konuğu ise Gökhan Deniz oldu. Genç adam eşinin evi terk etmesi sonrasında kayınpederinin yaptığı şok hareketi anlattı. Peki, Esra Erol'da Gökhan Deniz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen reality programı olmaya devam eden Esra Erol'da yepyeni haftasının son günü ile ekranlardaki yerini aldı. Esra Erol birbirinden acılı vatandaşları bugün de ağırlayarak onların derdine derman olmak ve yuvalarına yeniden mutluluk getirebilmek adına televizyondaydı. Başarılı sunucunun ilk konuğu Gökhan Deniz'di. Eşini severken evden kaçtığını söyleyen Gökhan Bey, çocuğunu görmek istiyor. Peki, Esra Erol'da Gökhan Deniz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Gökhan Deniz kimdir?

Esra Erol'da programına katılarak canlı yayında yardım isteyen Gökhan Deniz, Eskişehir'den geldi. 35 yaşında. 1 çocuk sahibi. Eşi ile yaşadığı tartışmanın ardından hem onu hem de çocuğunu 5 aydır göremiyor. Dahası kayınpederi, eşini başka biri ile evlendirdi. Çok konuşulacak bu iddia kısa sürede gündeme oturdu.

esra erol gökhan deniz


 

Kader Deniz kimdir?

Esra Erol'da programına katılan eşi Gökhan Deniz ile yaşadığı evden kaçan Kader Deniz, babası Orhan Tiftik tarafından başka biri ile evlendirildi. 25 yaşındaki genç kadının boşanıp boşanmayacağı ve çocuğu hakkında vereceği karar merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.