Esra Erol'da Koray Gümüşlüoğlu kimdir? Evli sevgilisi için eşi Songül Hanım'ı terk etti!

Esra Erol'da Koray Gümüşlüoğlu kimdir? Evli sevgilisi için eşi Songül Hanım'ı terk etti!
Esra Erol'da ihanet, kaçma, aldatma ve daha birçok konuyu barındıran evliliklerle ilgili bir dosyayı daha açtı. Güzel sunucu bugün Songül Gümüşlüoğlu ile 13 senedir evli olan ve sosyal medyada tanıştığı evli bir kadının yanısıra giden Koray Gümüşlüoğlu'nu arıyor. Peki, Esra Erol'da Koray Gümüşlüoğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sosyal medya evliliklere bir kez daha darbe vurdu. Haftanın ikinci bölümü ile yayınlanan Esra Erol'da bugün başladı ve ilk konuk Songül Gümüşlüoğlu oldu. Genç kadın 11 Şubat'ta evi terk eden eşinin yanına gelmesini ve boşanmak istediğini ifade etti. Geri dönme talebini kesinlikle kabul etmeyeceğini de söyleyen Songül Hanım, engelli olduğuun ve eşinin kendisine hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü. Şoke eden dosyada milyonlar yine ekran karşısına kilitlendi. Peki, Esra Erol'da Koray Gümüşlüoğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Tartışmamız oldu

Olayların 2 gün önceki kavga ile başladığını ifade eden Songül Hanım, "Sonrasında ise özür diledi ve mahkemeye gideceğimi duyunca da gitmememi söyledi. Ben de ona güvendim. Kendime nasıl güvendiysem öyle güvendim. Eşim güvenlik görevlisi. Uyumayı çok severdi. Sürekli okey oynuyordu. Hep okey hep okey. Telefomdan kafasını kaldırmıyordu. Son mesajı hazırladığım kahvaltı sonrası arayacağını söyledi ama aramadı' dedi.


koray gümüşlüoğlu


Koray Gümüşlüoğlu kimdir?

Esra Erol'da programında eşi Songül Gümüşlüoğlu tarafından aranan Koray Bey'in Münevver İnan ismindeki bir kadınla birlikte yaşadığı ve aile bireylerinin de evde olduğu öne sürüldü. Bir çocuk sahibi. 11 Şubat'tan bu yana kendisinden haber yok.


İddiaları reddetti!

Telefonla yayına katılan Koray Gümüşlüoğlu kendisi hakkındaki suçlamaları reddederek, ayrılırken bunu söyleyediğini anlattı. 'Oraya çıkmanın ne anlamı var?' diyen Koray Bey'e karşı olarak Songül Hanım; 'Ne demek ya. Buraya çıkmak hakkım. Beni tehdit ediyorsun. Annem kötü oldu' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.