Esra Erol'da Meral Okur kimdir ve nerede? Yalçın Okur kimdir? Esra Erol kayıp dosyasını açtı

Esra Erol'da Meral Okur kimdir ve nerede? Yalçın Okur kimdir? Esra Erol kayıp dosyasını açtı
Türkiye'nin en çok izlenen reality progamlarından biri olan Esra Erol'da yepyeni haftasına başladı ve ilk dosya açıldı. Yalçın Okur, evi terk eden eşi Meral Okur'un nerede olduğunu öğrenmek üzere stüdyoya geldi. 'Ben ve çocuklarım bu terk edilişi hak etmedik' diyen Yalçın Bey ile ilgili dosya açıldı. Peki, Esra Erol'da Meral Okur kimdir ve nerede? Yalçın Okur kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'yi sarsan dosyalarıyla birlikte adını gündemden düşürmeyen Esra Erol'da bugün yepyei bir haftasına daha merhaba dedi. Başarılı sunucu Esra Erol ve ekibi kayıpları bulmak üzere çıktıkları yolda yeni konusunu da ülkeye duyurdu. Milyonların izlediği ve ilgilendiği programda haftanın ilk konuğu Yalçın Okur oldu. Eşinin aile bireylerinden biri ile gittiği genç adam kendisinin bulunmasını istedi. Eşinin her yerine estetik yaptırdığını da anlatan Yalçın Bey'in istediğine ulaşıp ulaşamayacağı merak konusu. Peki, Esra Erol'da Meral Okur kimdir ve nerede? Yalçın Okur kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Yalçın Okur kimdir?

Esra Erol'da programının bugünkü konuğu olan Yalçın Okur Samsunlu. 39 yaşında. 3 çocuk sahibi. Eşini aramak üzere stüdyoya geldi. 'Eşim zaten güzeldi. 13 yıldır evliyiz. 12 sene boyunca sıkıntımız olmadı. Kavga da etsek görüşsek de kuzeninin yanına gitti. Burun estetiği olmuş kuzeni. Yalvardı bana. Sürekli istediğini söyledi. Israr etti. Küstü, odayı kapattı 2-3 gün. Daha sonra burundan vazgeçip estetik olmak istedi. Eşim bizi sevmedi. Bizi hiç sevmedi' dedi. 


Meral Okur kimdir?

Eşi Yalçın Okur'un iddiasına göre estetik yaptırdıktan sonra evden kaçan Meral Okur ile ilgili merak edilerek araştırılıyor. Yalçın Bey'in anlattıkları ışığında farklı çocuklara ilgi gösterdi ve kendi çocuklarına bakmadı.

esra erol'da yalçın okur
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.