Esra Erol'da Orhan Küçükşahinoğlu ve Zehra kimdir? Sibel ve Ümit Paslı birbirlerine kaçtı!

Esra Erol'da Orhan Küçükşahinoğlu ve Zehra kimdir? Sibel ve Ümit Paslı birbirlerine kaçtı!
ATV'nin sevilerek izlenen programı Esra Erol'da haftanın üçüncü bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden önemli ve çarpıcı konuları ele alarak çözüme kavuşturmaya çalışan programın ilk konukları Orhan Küçükşahinoğlu ve Zehra Hanım oldu. Kendileri hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Orhan Küçükşahinoğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Ele aldığı konularla Türkiye'nin en çok konuştuğu programlardan biri haline gelen Esra Erol'da yeni bölümüyle yayınlandı. Birbirinden çarpıcı dosyalara bir yenisinin daha eklendiği günde ilk konuklar Orhan Küçükşahinoğlu ve Zehra Hanım'dı. Komşulukları bulunan iki çiftin arasına ihanet girdi. Esra erol'da Orhan Bey ve Zehra Hanım'ı stüdyoda ağırladı. İkiliden biri eşinden diğeri ise sevgilisinden bu yaptıklarının hesabını sormaya geldi. Peki, Orhan Küçükşahinoğlu,Zehra, Sibel ve Ümit kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zehra'dan isyan!

Proıgramın konuğu olarak geldiği stüdyoda sevgilisi Ümit Paslı'ya ve birlikte kaçtığı Orhan Küçükşahinoğlu'nun eşi Sibel Küçükşahinoğlu'na seslenen Zehra Hanım çok doluydu. Hesap sormaya geldiğini ifade eden Zehra Hanım; "Konya yetiştirme yurdunda büyüdüm. Annem yoktu. Çocuklarıma çok iyi bakıyorum. Buna herkes şahit. Siz geceleri yatıp bizi ilgilendirmez derken bu çocukların gözyaşlarını ben biliyorum. Her gün 11.30'a kadar çocukları doyurmaya çalışıyorum. Çocuklarımı atmamı söylediler kaç defa. Erkek kim ya? Erkeği ben her yerde bulurum. Sizden buraya hesap sormaya geldim" dedi.

esra erol'da


Konya halkına seslendi

Yapılan ihaneti kabullenemeyen Zehra Hanım sert ifadeler kullanmaya devam etti. Rahatlıkla stüdyoya çıktıklarını ve alınlarının ak olduklarını söyledi. Konya halkına da seslendi ve yardım istedi. Derdinin sevgilisinin ihaneti de olmadığını anlatan Zehra Hanım; "Çocukların halini görüyorum her gün. Onlar için buraya çıktım" dedi.


 

Osman Küçükşahinoğlu kimdir?

11 yıllık evli olan Osman Küçükşahinoğlu da 3 defa terk edildiğini anlattı. Ayrıca son 6 seneyi kendisine zehir ettiğini söyledi. Eşinin mesajlarını gördükten sonra aldatıldığını anladı. Esra Erol'dan eşinin bulunmasını sitedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.