Esra Erol'da Öykü kimdir? Soyadı ne, kaç yaşında, Instagram hesabı

Esra Erol'da Öykü kimdir? Soyadı ne, kaç yaşında, Instagram hesabı
Hafta içi hergün yayınlanan bölümleriyle Türkiye gündemine damga vuran Esra Erol'da programında yer alan Öykü isimli yorumcu en çok aranan isimlerden biri oldu. Peki Esra Erol'da Öykü Ergün kimdir? Soyadı ne, kaç yaşında ve Instagram hesabı nedir? İşte yanıtı...

ATV'nin başarılı programı Esra Erol'da pazartesiden cumaya acılı ailelerin derdine derman olmaya, olayların çözüme kavuşmasında aracılık etmeye devam ediyor. Bugüne kadar pek çok ses getiren habere imza atan ekibe bu sezon Öykü isimli genç bir yorumcu da katıldı. Gamze Erdem ve Avukat Hülya Kuran'ın yanında oturan genç kadın sosyal medyadaki kullanıcıların da dikkatini çekti ve araştırılmaya başlandı. Esra Erol'da Öykü kimdir? Soyadı ne, kaç yaşında ve Instagram hesabı nedir?  Detaylar haberimizde.
 


Esra Erol'da Öykü kimdir?

Öykü'nün soyadı Ergün'dür. 7 Ocak 1999 doğumludur. 20 yaşında. Büyükçekmece Sağlık Meslek Lisesi'nde hemşirelik, Altınbaş Üniversitesi'nde de Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği bölümlerini bitirdi. Tek çocuk. Annesiyle birlikte yaşıyor. Aslen Karslı. Oğlak burcu ve Fenerbahçeli.

esra erol öykü erol


 

Esra Erol'da Öykü Instagram hesabı

Esra Erol'un sunduğu programda güzelliği ile dikkat çeken Öykü Ergün'ün kendisine ait bir hesabı bulunmaktadır. @oykubella profilinden kendisine ulaşabilirsiniz. Paylaştığı fotoğraflarla yüzlerce etkileşim almaktadır. 1819 kişi takip ederken listesinde 512 hesap bulunmaktadır. Genelde tek olduğu fotoğrafları takipçilerine sunmaktadır. Bunların haricinde sadece bir kez Esra Erol ile olan bir karesini paylaşmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.