Esra Erol'da Sadık Aslan kimdir? Nişanlısı Betül Dursun onu dolandırdı mı

Esra Erol'da Sadık Aslan kimdir? Nişanlısı Betül Dursun onu dolandırdı mı
ATV ekranlarının sevilerek izlenen programlarından biri olan Esra Erol'da yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdürüyor. Haftanın son bölümüne girmeden önceki günde seyirciler yine televizyon karşısına kilitlendi. İlk konuk ise Sadık Aslan oldu. Nişanlandığı Betül Dursun'un kendisini dolandırdığını anlattı. Peki, Esra Erol'da Sadık Aslan kimdir? Nişanlısı Betül Dursun onu dolandırdı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

29 Nisan 2021 Perşembe günü yayınlanan Esra Erol'da programının ilk konuğu olan Sadık Aslan, 1 yıl önce nişanlandı. Ardından yaşanan süreçte kandırıldığını ve dolandırığını düşünerek bgün stüdyoya gelerek Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. Bununla birlikte dosya da açıldı. Başarılı sunucu ve ekibi Betül Dursun'u aramak adına çalışmalarına başladı. Peki, Esra Erol'da Sadık Aslan kimdir? Nişanlısı Betül Dursun onu dolandırdı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


 

Esra Erol'da Sadık Aslan kimdir?

Geçtiğimiz yıl Betül Dursun ile nişanlanan Sadık Aslan 25 yaşında. Nevşehirli ve orada yaşıyor. 3 yıldır evlenmek istediğini ve Betül ile yüzük taktığını anlattı. Bunun yanı sıra 'Nişanlı mıyım değil miyim bilmiyorum' dedi. Köyde evlenecek biri bulamadığı için memleket dışından evlenmek istedi. Hüseyin Kuş'un aracılığı ile Betül Dursun'la tanıştı.


esra erol'da betül dursun


 

Esra Erol'da Betül Dursun kimdir?

Bugün Sadık Aslan'ın Esra Erol'da programına aktılmasıyla Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen Betül Dursun'un dolandırıcı olup olmadığı yönünde araştırmalar başladı ve dosyası açıldı. Daha önce Türkiye gündemine gelen sahte gelin ve evlilik vaadi ile dolandırıcılık olaylarına bir yenisi daha eklenip eklenmeyeceği merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.