Esra Erol'da Şeref Okul kimdir? Eşi Nazlı Okul nerede? 'Amcamlara gidiyorum' deyip kayboldu!

Esra Erol'da Şeref Okul kimdir? Eşi Nazlı Okul nerede? 'Amcamlara gidiyorum' deyip kayboldu!
Türkiye'nin en çok seyredilen reality programlarından biri olan Esra Erol'da yeni bir haftaya daha merhaba dedi. Birbirinden çarpıcı dosyaları ele alan ve acılı vatandaşları ağırlayan programa gelen ilk isim Şeref Okul oldu. Genç adam, kayınvalidesi ile birlikte eşi Nazlı'nın bulunması için Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Şeref Okul kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Esra Erol'da programının yeni haftası başladı. Başarılı sunucu Esra Erol ve ekibinin hummalı çalışmaları sonrasında mutlu haberlerin verildiği bu önemli yayınlara bir yenisi daha eklendi. Günün ve haftanın ilk konuğu Şeref Okul ve kayınvalidesi Ayşe Hanım'dı. Şeref Bey'İn eşi Nazlı Okul, amcasına gideceğini söyleyerek çıktığı eve bir daha dönmedi. Bunun üzerine de soluğu stüdyoda alan ikili, Nazlı'nın bulumasını istiyor. Esra Erol'da Şeref Okul kimdir? Eşi Nazlı Okul nerede? Detaylar haberimizde yer alıyor. 

Nazlı Okul nerede?

Daha önce bir evliliği olan vei kinci kez de Şeref Bey ile nikah masasına oturan Nazlı Okul engelli bir vatandaş. Annesi Ayşe Hanım'ın dediğine göre 5 lirayı dahi harcayamayacak durumda olan Nazlı Hanım daha önce evden kaçmadı. Kandırılabileceğini düşünülüyor.


esra erol'da nazlı okul

Şeref Okul kimdir?

5 Nisan'da eşi kaybolan Şeref Okul, Nazlı Hanım'ı bir kere dahi olsa üzmediğini söyledi. Sosyal medya kullanmak üzere telefon istediği eşinin dileğini yerine getirdiğini ifade eden şeref Okul,eşinin kandırılabileceğini düşündüğünü ifade etti ve onu sürekli uyardığını anlattı. Telefonunu da hiç kurcalamadığını ve kimsenin mesajını görmediğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.