Esra Erol'da Zeynep Manav kimdir? Evli olan Fikret Uğur'a 3. kuması olarak kaçtı!

Esra Erol'da Zeynep Manav kimdir? Evli olan Fikret Uğur'a 3. kuması olarak kaçtı!
Türkiye bu skandalı konuşacak! ATV'nin en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol'da bugün bomba gibi bir bölümle daha izleyicilerin karşısına çıktı. Veysel Manav'ın eşi Zeynep Manav, 27 yılın ardından Fikret Uğur'a 3. kuma olarak kaçtı. Peki, Esra Erol'da Zeynep Manav kimdir? Esra Erol'da Fikret Uğur kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. İşte tüm yaşananlar...

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile seyircileri ekran karşısına kilitleyen ve reyting sıralamasında ad üst basamaklarda yer almayı sürdüren Esra Erol'da haftanın ikinci bölümü ile televizyondaki yerini aldı. Evlerin haricinde birçok mobil cihazdan da dışarıda da seyredilen ve her gün milyonlara ulaşmayı başaran programda bugün Zeynep Manav konusu ele alındı. Türkiye'nin bir anda gündemine oturan kadın için herkes Zeynep Manav kimdir? sorusunu soruyor ve yanıt arıyor. Detayları sizler için derlediğimiz haberimizde kendisi hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Zeynep Manav kimdir?

Esra Erol'da programında kocası Veysel ve kızı Gülsemin tarafından aranması sonrası adını Türkiye'ye duyuran Zeynep Manav, evde herhangi bir sorun yaşanmaması söylenmesine rağmen Fikret Uğur'a 3. kuma olarak kaçtı. Milyonları şoke eden bu olay sonrası herkes kendisini araştırıyor. Programda daha da fazla bilgilere ulaşılacağına inanılıyor.


esra erol zeynep manav
 

Veysel Manav kimdir?

27 yıllık eşi Zeynep Manav tarafından terk edildi. Kızı Gülsemin ile birlikte eşinin bulunmasını istedi. Fikret Uğur'a 3. kuma olarak kaçtığını ifade eden Veysel Bey'e kızı Gülsemin de destek çıktı.


esra erol zeynep manav


 

Neler yaşandı?

Programda üç çocuğu ve kendisini terk eden eşi için stüdyoya gelen Veysel Bey; 'Ekim ayının 13'ünde evden gitti. Fikret ile görüşüyor. Nerede olduğunu ve ne yaptığını bilmiyorum. Üç aydır telefonla konuşuyordu. ATV motorla telefonun çeken yerlere gidiyordu' dedi.


Gülsemin Manav da; 'Evde ne maddi ne manevi sorunumuz vardı. Babam annemin bir dediğini iki etmedi. Fikret Uğur'un oğlu bize annen babanı aldatıyor dedi. Biz de kanıt istedik. Yine inanmadık. Babama hemen söylemedik. Netleşmesini bekledik. Önce annemize inandık.' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.