Esra Erol'un stüdyo şefine ihanet şoku! Eda Gök eşinden boşandı

Esra Erol'un stüdyo şefine ihanet şoku! Eda Gök eşinden boşandı
Yıllardır ekran başında evlenmek isteyenler için mesai harcayan Esra Erol bu kez ihanet şoku yaşadı. Stüdyo şefi Eda Gök eşi tarafından aldatıldı. Gök açtığı davada Emrah Albayrak'tan boşandı.

Ekranlarımıza izdivaç programlarında evlenmek için gelenleri aynı noktada buluşturmak isteyen bir çizgide çıkan ve her geçen yıl adını daha da popüleştiren Esra Erol bu kez üzüldü. Stüdyo şefliğini üstlenen Eda Gök'ün evlendiği orkestra şefi Emrah Albayrak tarafından ihanete uğraması herkesi şoke etti. Tek celsede boşanan çiftin ardından programda olanlar oldu. Emrah Albayrak eski eşini yine stüdyoda sollist olarak görev yapan Burcu Sinem Ünsal ile aldattı.

Darbe en yakınından geldi
Eda Gök kendisini iki çocuk sahibi ve evli olan en yakın arkadaşı Burcu Sinem Ünsal ile aldatan Emrah Albayrak'ı tek celsede boşadı. Esra Erol programda gözyaşlarını zor tutarken; 'Sana sinirlenmeme bile değmezsin' dedi.

eda gök emrah albayrak

Zinadan tazminat davası
Dün yayınlanan programda açıklama yapan Seda Sayan'ın yeğeni Eda Gök, evliliğinin bittiğini şu sözlerle anlattı: "Eşim Emrah Albayrak ile 7 yıldır devam eden evliliğimizi, maalesef üçüncü kişi sebebiyle sonlandırmış bulunmaktayız. Doktor Murat Ünsal ile evli ve iki çocuk annesi olan Burcu Sinem Ünsal, hem çok yakın arkadaşım hem de ailecek görüştüğümüz biridir. Beraber tatile çıktığımız, hatta evimde çoğu kez ağırladığım bu kişi ve Emrah Albayrak tarafından ihanete uğramak kadınlık gururumu fazlasıyla incitmiştir. Uzun süredir devam eden bu ihanet, yuvamın yıkılmasına ve kadınlık gururumun ayaklar altına alınmasına sebep olmuştur. Bu nedenle kendisi de evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Sinem Ünsal ile ilgili zinadan kaynaklanan tazminat davası ile ilgili yasal sürecini de avukatım Özlem Hatice Bakıcı takip edecektir. Ahlakımın, aile terbiyemin, aklımın almadığı bu olay sebebiyle yuvamın yıkılması beni derinden etkiledi. İsterdim ki sevgiyle emekle fedakarlıkla 7 yıldır büyüttüğüm aile birliğim devam etsin. Bu mübarek günlerde herkese hayırlı eş, hayırlı arkadaş, hayırlı evlilikler dilerim. Yanımda olan tüm dostlarıma, aileme teşekkür ederim."

esra erol eda gök

Esra Erol'dan destek
Yıllardır aynı projede çalıştığı Eda gök'ün sözleri karşısında kendini tutamayan sunucu Esra Erol, Instagram hesabından çiftle olan fotoğrafını paylaşarak, "Sen bizim kardeşimiz canımsın... Ağabeyin, ablan olduk yeri geldi. Anca beraber kanca beraber. her yolu beraber aştık, bunu da atlatırız Allah'ın izniyle" diyerek destek verdi.

Burcu Sinem Ünsal emrah albayrak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.