Esra Erol'da 5 Nisan | Murat Şen'in karısı Asuman Şen kimdir? Sedat Sezer'e kaçtı!

Esra Erol'da 5 Nisan | Murat Şen'in karısı Asuman Şen kimdir? Sedat Sezer'e kaçtı!
Bugün haftanın ilk bölümü ile yayınlanan Esra Erol'da programında bir kaçış hikayesi daha ele alındı. Asuman Şen gece yarısı eşi Murat Şen ile evliyken evden kaçıp Sedat Sezer'in yanına gitti. Murat Şen ise artık boşanmak ve çocuklarıyla yeni bir hayata başlamak istiyor.

Türkiye her geçen gün yeni evden kaçma hikayelerine daha tanıklık ediyor. Murat Şen, eşi Asuman Şen'in Sedat Sezer ile kaçtığını ve ondan boşanmak istediğini belirterek stüdyoya geldi. Genç adam milyonların önünde açıkladıklarıyla ve verdiği görüntü ile herkesi şoke etti. Asuman Şen evli iken Sedat Sezer için hazırladığı videoyla aşkını ilan etti. İki taraf için çekişmeli davaya gidecek boşanma sürecini Esra Erol ve ekibi ele aldı. Gerçekler konuşulmaya başlandı. Peki, Murat Şen'in karısı Asuman Şen kimdir? Detaylar haberimizde.



Murat Şen kimdir?

Bugün milyonların karşısına çıkan ve eşinden boşanmak adına mücadele veren Murat Şen 33 yaşında. Kocaeli'den programa katıldı. 2 çocuk sahibi. 10 yıllık evli.


asuman şen esra erol


Asuman Şen kimdir?

Kocasının kendisinden boşanmak istediği Asuman Şen, ailesinin evinden bir akşam kaçarak Sedat Sezer'in yanına gitti. Ayrıca videolar ile de aşkını ilan etti. Şu anda Zonguldak Ereğli'de birlikte yaşıyor. İddiaya göre 28 Aralık 2020'de evden kaçtı.


asuman şen esra erol


Olay nasıl oldu?

Aralarında yaşanan bir tartışma sonrası köyden dönmek istemediğini söyleyen eşinin asıl sebebinin ailesi olduğunu söyleyen Murat Şen, "Ben çalışırken gitmişler. Geldiğimde hiçbir şey yok. Nereye kaçırıyorsun kızını benden? 15 gün sonra da ben gittim. Dört gün sonra gidelim dedim ama kabul etmedi. Dayısının oğlunun düğünü için kaldı. Ben kabul ettim ama tartışarak döndüm. Düğüne de gittim. Oradan da dönmedi. Borcumuz var geçinemiyoruz dedi. Çocukların da velayetini vermeyi kabul etti hatta. Sıfırdan bir hayat istedi üç ay içinde. İstediği hemen hemen her şeyi yaptım. 7 bin liraya robot süpürge bile aldım. Bu süreçte Sedat ile tanışmış. Bir telefon geldi sabah saatinde. Annesi arıyordu. Asuman'ın gittiğini söyledi. Onlara da not bıraktı. O notu da bulamıyoruz. Sonra da çocukları alıp Sedat'ın yanına gidiyor" dedi.


Boşanmayı kabul etmedi!

Çocuklarının velayeti ve zina nedeniyle dava açtığını da ifade eden Murat Şen, daha önce zorluk çıkarmayacağını söyleyen Asuman ile çekişmeli bir davaya doğru gittiklerini söyledi. Asuman'ın Sedat Sezer için hazırladığı aşk videoları da milyonlarla paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.