Esra Erol'da Asiye Karaca kimdir? 'Kocam ihanet etti' dedi, imam nikahlı çıktı!

Esra Erol'da Asiye Karaca kimdir? 'Kocam ihanet etti' dedi, imam nikahlı çıktı!
Televizyon ekranlarının en çok izlenen reality programlarından biri olan Esra Erol'da yeni haftasını bugün sonlandırmak üzere izleyicilerin karşısına çıktı. Başarılı sunucu programı polis teşkilatının kuruluş yılını kutlayarak açtı ve Asiye Karaca'yı davet ederek ilk dosyasını da ele aldı. Karaca eşi Reis Karaca'nın kendisine ihanet ettiğini öne sürdü. Peki, Asiye Karaca ve Reis Karaca kimdir? 9 Nisan Cuma gününde işlenen dosyaya dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Faili meçhul cinayetler, ihanete uğrayan kadın ya da erkekler, dolandırıcılar, hırsızlıklar ve daha birçok suçla ilgili olarak çalışmalarını sürdürmeye devam eden Esra Erol'da bugün haftanın son bölümüyle ekranlarda izleyicisinin karşısındaydı. Her gün Türkiye gündemini sarsacak gündemlerle yayınlanan programın bugünkü ilk konuğu Asiye Hanım oldu. Ankara'dan gelerek eşi tarafından ihanete uğradığını anlatan Asiye Hanım gözyaşları döktü ve eşine birçok suçlama yöneltti.  Peki, Asiye Karaca ve Reis Karaca kimdir? 9 Nisan Cuma gününde işlenen dosyaya dair detaylar haberimizde yer alıyor.


Asiye Karaca kimdir?

Bugün yayınlanan Esra Erol'da programına konuk olan Asiye Karaca 53 yaşında. 32 senelik evli. 4 çocuk sahibi. Eşinin kendisini aldattığını, ağustos ayından beri ayrı olduklarını ve kapı komşusuyla birlikte yaşadığını dile getirdi. Ayrıca 140 bin liralık mal sattığını ve 50 bin lira aldığını, onun da eşi tarafından birlikte yaşadığı kadının çocuğuna başlık parası olarak 20 bin lira verdiğini ifade etti. Karaca hem kardeşlerinin hem de çocuklarının kendisine sahip çıkmadığını anlattı. Ayrıca Reis Bey'in 4 kadınla bugüne kadar ilişki yaşadığını ve birinin de amca kızı olduğunu söyledi. Eşine 7 kez dava açtığını ve kocasından şiddet gördüğünü de ekledi. Ayrıca evli olduğı halde imam nikayı kıydığını itiraf etti.


esra erol'da asiye karaca


 

Gelini bağlandı

Asiye Hanım'ın gelini Ceylan telefonla yayına katıldı. Ceylan Hanım; 'Kayımvalidem kayınpederim Reis Bey'i başka kadınlarla tanıştırıyordu. Bir gün kahvaltıya çağırdım. Gelmemelerinden dolayı kayınvalidemi aradım. Odun kırdığını söyledi. Ben söz konusu kadını hiç sevmem. Kayınvalidem Hakan diye biri ile görüşüyordu. Bir kadın hastaneye gider de her gün akşam gelir mi? Kayınpederim şiddet uygulamadı. Tartışma yüzünden en yakın karakola gitti' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.