Esra Erol'da Ayşegül Işık nerede? Ayşegül Işık kimdir? Esra Erol onu arıyor

Esra Erol'da Ayşegül Işık nerede? Ayşegül Işık kimdir? Esra Erol onu arıyor
Haftanın son bölümü ile yayınlanan Esra Erol'da dopdolu bir yayınla daha izleyicilerinin karşısına çıktı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun da yaşandığı günde Ayşegül Işık dosyası açıldı. 10 gündür haber alınamayan genç kadın için çalışma başlatıldı. Peki, Esra Erol'da Ayşegül Işık nerede? Ayşegül Işık kimdir? Esra Erol onu arıyor. Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olmayı başaran Esra Erol'da bir kayıp dosyasını daha araladı. Şahir ve Hacer Kaya çifti, kızları Ayşegül'ün bulunması üzerine Esra Erol ve ekibine başvuruda bulunup stüdyoya geldi. Cuma gününün ilk dosyasında 10 gündür haber alınamayan genç kadından bir ize rastlamak adına çalışmalar başladı. Milyonlar merak ediyor ve soruyor: Peki, Esra Erol'da Ayşegül Işık nerede? Ayşegül Işık kimdir? Esra Erol onu arıyor. İşte detaylar...



Ayşegül Işık kimdir?

Esra Erol'da programında aranmaya başlayan Ayşegül Işık 25 yaşında. 13 Nisan'dan bu yana kendisinden haber alınamıyor. 1 çocuk annesi. Eşi olanların ardından eve dönmesini istiyor. Son zamanlarda kayınpederi ile sorunlar yaşadığı öğrenildi.


esra erol Ayşegül Işık

Ayşegül Işık nerede?

9 Nisan'da eşi Oktay ile kavga edip boşanmak istediğini söyledi. 4 gün ailesi ile kaldıktan sonra evliliğini kurtarmak adına evine geri dönüyor ve bu tarihten itibaren kendisine ulaşılamıyor. Kayınpederi, Ayşegül'ün ailesine; 'Biz torunumuzu aldık. Siz de kızınıza sahip çıkın' dedi. Ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Boşanma dilekçesini geri öektiği öğrenildi. Ayşegül yayın bağlanıp iyi olduğunu ve yanlarına geleceğini söyledi. Daha önce de görüştünü ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.