Esra Erol'da DNA Sonucu açıklandı mı! Ayşe'nin çocuğu Muzaffer'den mi?

Esra Erol'da DNA Sonucu açıklandı mı! Ayşe'nin çocuğu Muzaffer'den mi?
Türkiye'nin en çok izlenen reality programlarından biri olarak reyting zirvesine oynamaya devam eden Esra Erol'da yeni bölümüyle yayınlandı. Haftanın dördüncü gününde de seyirciler işlenen dosyaları dikkatlice takip ediyor. Bugünün en çok merak konusu haline gelen konusu ise Ayşe'nin çocuğunun babasının kimden olduğu. Ve Esra Erol'da DNA sonucu açıklandı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV'nin sevilerek izlenen programı Esra Erol'da yepyeni bir günle daha izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı konuları işlemeyi sürdüren başarılı sunucu Esra Erol ve ekibi bugün de adından söz ettirecek dosyalarla yine ekranlardaki yerini aldı. Son günlere damga vuran Ramazan ve Ayşe'nin evliliği sonrasındaki olaylar ele alınmaya başlanmıştı. Ramazan Bey ise DNA testi talep etmişti. Ayşe Hanım da buna karşı çıkmıştı. DNA testi sonucu bugün açıklanacak. Seyirciler de araştırmalar gerçekleştirerek son durumu öğrenmek istiyor. Peki, Esra Erol'da DNA sonucu açıklandı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Esra Erol'da DNA sonucu açıklandı mı?

Hafta içi yayınlanan bölümleriyle milyonları ekran karşısına kilitleyen Esra Erol'da programında DNA testi sonucunun açıklanacağı anons edildi. Ramazan Bey'in istemesinin ardından Ayşe Hanım'ın sürekli karşı çıktığı testin sonucu merakla beklenildi. 'Evden kaçtıktan sonra benim ve çocuğumun aklı açıldı' diyen Ayşe Hanım'ın çocuğu Muzaffer'den mi başkasından mı?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.