Esra Erol'da Ercan kimdir? Yasemin Çöygün başkasından çocuk yapıp üstüne yazdırdı

Esra Erol'da Ercan kimdir? Yasemin Çöygün başkasından çocuk yapıp üstüne yazdırdı
ATV'nin sevilerek izlenen programı Esra Erol'da yeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıktı. Günün ilk konuğu ise Ercan Bey oldu. Elinden tutmadığı eşinden 20 gün aynı evde kalıp kendisinden olmayan çocuğu üzerine yazdırdığını söyleyen Ercan Bey herkesi şoke etti.

Yasemin Çöygün ile aracılar vasıtasıyla tanışan ve ardından düğün gibi bir nişan yapan Ercan Bey hayatının şokunu yaşadı. Esra Erol'da programının konuğu olan 30 yaşındaki adam mağdur olduğunu söyleyerek canlı yayına geldi. Heyecanlı ve utangaç tavırları Esra Erol'un dikkatini çekti. Başarılı sunucu Ercan Bey'e; 'Kafanı dik tut ya. Mağdur olan sensin. Onlar utansın' dedi.

Ercan ve Yasemin arasında ne oldu?

Esra Erol'un konuğu olarak stüdyoya gelen Ercan sadece 20 gün aynı evde yaşadığı eşi Yasemin'in başkasından çocuk yapıp üstüne yazdırdığunu ifade ederek; 'Bulamıyorsun. Köyde kimseyi bulamıyorsun. Bana yardımcı olmadılar. 30 yaşındayım. Bizi Hamit Horoz tanıştırdı. Annesi ve babasıyla Hatay'da yaşıyorlar dendi. Biz de aldık getirdik. Nişan yapıp kurban kestik. 6 bilezik taktım. 3 aracıya 5'er bin, babasına 15 bin lira verdim' ifadelerini kullandı.


Esra Erol'da Ercan kimdir?

30 yaşında Afyonkarahisar'da mermercilik yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.