Esra Erol'da Fadime Atasoy kimdir? Adem Atasoy'dan şiddet gördüğünü söyledi ve yardım istedi!

Esra Erol'da Fadime Atasoy kimdir? Adem Atasoy'dan şiddet gördüğünü söyledi ve yardım istedi!
Her gün yaptığı 'Yalnız değilsiniz' çağrısı ile programlarını sürdüren Esra Erol'da bugün yine bir şiddet dosyasını daha araladı. Fadime Atasoy, annesi ile birlikte geldiği stüdyoda, eşinden şiddet gördüğünü ve bunun çocuklarına da sirayet ettiğini duyurdu. Peki, Esra Erol'da Fadime Atasoy kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen reality programlarından biri olarak öğle sonrasında seyircilerin karşısına çıkan Esra Erol'da haftnanın ikinci bölümü ile ekrandaki yeribi aldı. Birçok çarpıcı dosyayı işleyerek ülke gündemine taşıyan ve çözümü konusunda milyonlarla birlikte hareket eden başarılı sunucu Esra Erol ve ekibi bugünün ilk konuğu olarak Fadime Atasoy'u ağırladı. Annesi ile birlikte stüdyoya gelip eşi Adem Atasoy'dan şiddet gördüğünü anlatan genç kadının yaşadığı dram hakkında çalışmalar başlatıldı. Peki, Esra Erol'da Fadime Atasoy kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Fadime Atasoy kimdir?

27 Nisan 2021 Salı tarihinde yayınlanan Esra Erol'da programının konuğu olark milyonların karşısına çıkıp eşinden gördüğü şiddetin son bulmasını isteyen Fadime Atasoy 14 yıllık evli. 3 çocuk annesi. Kendisine uygulanan şiddetin çocuklarına da sıçraması sonrasında çareyi Esra Erol ve ekibinde buldu. Daha öncesinde yine ATV ekranlarına konuk olan genç kadın, KADES'ten de yardım istediğini anlattı. Evlendiklerinin 3. gününde şiddet görmeye başladığını ifade etti.


Fadime Atasoy kimdir?


 

Adem Atasoy kimdir?

Eşi Fadime Atasoy'a tuttuğu takım yenilince dahi şiddet uyguladığı iddia edilen Adem Atasoy'un kemer, odun ve daha birçok cisimle saldırdığı anlatıldı. Jandarmaya başvuran, boşanma davası açan Fadime Atasoy'u bırakmayan Adem Atasoy izleyenler tarafından tepki ile karşılamdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.