Esra Erol'da Ferdi Şimşek kimdir? Cansen Şimşek kimdir? Serpil Arıkan ile mi kaçtı!

Esra Erol'da Ferdi Şimşek kimdir? Cansen Şimşek kimdir? Serpil Arıkan ile mi kaçtı!
ATV'nin sevilerek izlenen programı Esra Erol'da yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. İlk konuğun Ferdi Şimşek olduğu günde acılı adam 16 Nisan'da evini terk eden Cansen Hanım'ın geri dönmesini istedi. Ayrıca eşinin internette tanıştığı bir kişinin onu kaçırdığını öne sürdü. Peki, Esra Erol'da Ferdi Şimşek kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlandığı güne Esra Erol'da programı renkli bir başlangıç yaptı. Marşlar söylendi ve bayramla ilgili güzel ifadeler kullanıldı. Ardından yayın başladı. İlk konuk Mersin'den gelen Ferdi Şimşek'ti. Başarılı sunucu Esra Erol ve ekibinden eşinin dönmesi için aracı olmasını istedi. Peki, Esra Erol'da Ferdi Şimşek kimdir? ATV'deki çarpıcı dosya herkesi ekran karşısına kilitlenecek. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Ferdi Şimşek kimdir?

Eşi Cansen ile 14 yıllık evli olan Ferdi Şimşek, 13 ve 8 yaşında iki çocuk babası. Karısının evi terk etmesi sonrasında canlı yayına gelen ve milyonların karşısına çıkan Ferdi Bey eşinin kandırıldığını ve kaçırıldığını düşünüyor.


Ferdi Şimşek cansen şimşek

Cansen Şimşek kimdir?

Eşi Ferdi Bey ile yaşadığı evden 16 Nisan'da çıkan ve o günden bu yana dönmeyen Cansen Şimşek, bir önceki gün ablasında kaldı ve hastaneye gidecğeini söyledi. Ferdi Bey'in de hakkında ihbarda bulunduğu genç kadın sonrasında ise eve artık dönmeyeceğini yazdı. Serpil Arıkan adını kullanan, Sibel ve Deniz adını da kullandığı iddia edilen bir kadınla kaçtığı öne sürüldü. Ferdi Şimşek eşinin Adana Kozan'da olduğunu söyledi. Eşinin de kendisine onu istemediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.