Esra Erol'da Gül Yılmaz Ufuk Çelik ile yaşıyor!

Esra Erol'da Gül Yılmaz Ufuk Çelik ile yaşıyor!
Esra Erol'da 19 Aralık Çarşamba yayını izleyenler Gül Yılmaz nerede sorusunun yanıtını da öğrendi. Ufuk Çelik ile yaşadığı öğrenilen kadın günün konusu oldu.

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleriyle aileleri bir araya getirmeye çalışan Esra Erol'da bugün de flaş bir bilgi ile izleyicilerinin karşısına çıktı. 15 gündür kayıp olan Gül Yılmaz'ın iki çocuğu ile Antalya'ya gittiği ve Ufuk Çelik ile birlikte yaladığı öğrenildi. Eşi Ünal Yılmaz ile karşı karşıya gelen ve hesaplaşan Gül Yılmaz, kayınvalidesi, kayınpederi, annesi ve babası ile de görüştü.

Çocuklarını geri göndereceğini ancak yayına çıkmayacağını ısrarla dile getiren Gül Yılmaz'a sert bir şekilde cevap veren aile bireyleri sinirlendi. Gül Hanım da bu gelişmeler üzerine baygınlık geçirdi. Stüdyoda ilk müdahale yapıldı.

Esra Erol da; 'Yarın çocuklarınızı görmek istiyoruz. Onları gönder' ifadelerini kullandı.

gül yılmaz esra erol

Ünal Yılmaz da eşine hiddetli bir çıkış yaptı. 'Yanındaki vatandaş erkek olsa buraya çıkar. Çocuklarımı getir. Senden boşanacağım' dedi.

Yayında avukat Hülya Kuran; 'Eşiniz size zinadan dolayı dava açsa ne yapacaksınız? Nasıl sokağa çıkacaksınız?' diye sordu.

Gül Yılmaz yayından kaçarcasına telefonu kapattı ve ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.