Esra Erol'da Mürşide Özdaş kimdir? 3 çocuklu Ali Osman Çakır'ın yanına kuma gitti!

Esra Erol'da Mürşide Özdaş kimdir? 3 çocuklu Ali Osman Çakır'ın yanına kuma gitti!
ATV ekranlarının sevilerek izlenen ve gündeme damga vuran dosyalarıyla reyting zirvesine oynayan programı Esra Erol'da haftanın üçüncü gününe merhaba dedi. Esra Erol'da ekibi 1 milyon Instagram takipçisi sevinci için kutlama düzenledi ve ardından bölüm başladı. İlk konuk Sabriye Özdaş ve kızı Fatma Hanım'dı. Mürşide Özdaş'ın evli ve 3 çocuklu Ali Osman Çakır'a kuma olarak gitmesini kabul etmediklerini söyleyerek çözüm aradılar. Peki, Esra Erol'da Mürşide Özdaş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'den en çok seyredilen reality programlardan biri olmayı başaran ve kendi kuşağında rakipsiz olan Esra Erol'da bugün de izleyicilerin karşısına çıktı. Yayınlandığı her gün ele aldığı konularla adından söz ettiren programda bugün de yine bir kaçış hikayesi için daha start verildi. Bu kez Sabriye Hanım'ın kızı Mürşide Özdaş aranıyor. Kızı Fatma ile gelen Sabriye Hanım, diğer kızı Mürşide'nin bulunmasını istedi. Genç kadın hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Esra Erol'da Mürşide Özdaş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. 




Esra Erol'da Mürşide Özdaş kimdir?

Programın bugünkü ilk konukları olan annesi ve ablası tarafından aranan Mürşide Özdaş daha önce olduğu gibi yine Ali Osman Çakır'a kaçtı. Son olarak 9 Nisan'dan bu yana Çakır'ın yanında olduğu öne sürülen genç kadın mart ayında da aynı sebeple evi terk etmiş ancak pişman olduğu gerekçesiyle geri döndü. 24 yaşında.


 

mürşide özdaş

 


İşe gidiyorum dedi gitmedi!

Olay günün anlatan Fatma Hanım; 'Kardeşlerimle aynı yerde çalışıyor. Herkes gitmiş ama o evden çıkmasına rağmen gitmemiş. Mesai başladıktan sonra beni arayıp Mürşide'yi sordular. Ama Mürşide İbrahim'e mesaj atıp gittiğini söyleyerek özür diledi' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.