Esra Erol'da Nazime kimdir? Eşi Fırat İkne hem aldattı hem evi terk etti

Esra Erol'da Nazime kimdir? Eşi Fırat İkne hem aldattı hem evi terk etti
ATV ekranlarında işlediği konularla ve açtığı dosyalarla Türkiye gündemine damga vuran Esra Erol'da yepyeni bir bölümle daha izleyenlerin karşısına çıktı. Haftanın ilk gününde milyonlara seslenen Esra Erol ve ekibinin konukları Nazime ve Hasret oldu. Nazime eşinin kendisini aldattığını ve evi terk ettiğini söyledi. Çocuğuyla yalnız kaldığını anlatarak yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Nazime kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Esra Erol'da yeni bölümü ile ekranlarda yayınlanmaya başladı. Birbirinden önemli konuları ele alan, çarpıcı gerçekleri su yüzüne çıkaran ve Türkiye gündemine damga vuran Esra Erol ve ekibi yine iş başındaydı. Nazime Hanım günün ilk konuğu olarak katıldığı bölümde kendisini ve çocuğunu yalnız bırakan eşinirıyordu. Başarılı sunucu da dosyayı açtı.. Peki, Esra Erol'da Nazime kimdir? İşte detaylar...


 

Nazime kimdir?

Esra Erol'da programının 10 Mayıs 2021 Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümünde stüdyoya gelen Nazime, eşi Fırat İkne'yi bulmak ve boşanmak istiyor. Diğer yandan çocuğunun velayetini de alarak nafaka bağlanmasını diliyor. Akrabası olan Fırat'a kaçan Nazime, kayınvalidesi ve görümcelerinin kendilerine huzur vermediğini öne sürdü. Şiddet sebebiyle yaşadığı tramva nedeniyle de düşük çocuk yaptığını anlattı. İkinci denemede de düşük olduğunu söyledi.

Esra Erol'da Nazime

Fırat İkne kimdir? kimdir?

Eşi Nazime'nin stüdyoya gelip Esra Erol'dan yardım istediği Fırat İkne'nin ihanet içinde olduğu öne sürüldü. Nazime Hanım, Fatma Kaya adında biriyle fotoğraflar çekildiğini ve bunları gördüğünü söyledi. Hatta Fatma'nın soyadını da İkne olarak değiştirdiğini anlattı. Fırat İkne'nin doğuma da gelmediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.