Esra Erol'da Sevgi Çalış ve Osman Çalış kimdir? Esra Erol'da 11 Mayıs izle

Esra Erol'da Sevgi Çalış ve Osman Çalış kimdir? Esra Erol'da 11 Mayıs izle
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Esra Erol'da yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Haftanın ikinci günündeki ilk konuk Sevgi Çalış oldu. Eşi ile arası bozulan ve o günden bu yana çocuklarını göremediğini söyleyen genç kadın yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Sevgi Çalış kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Esra Erol'da yeni bölümü ile ekranlarda yayınlanmaya başladı. Birbirinden önemli konuları ele alan, çarpıcı gerçekleri su yüzüne çıkaran ve Türkiye gündemine damga vuran Esra Erol ve ekibi yine iş başındaydı. Sevgi Hanım günün ilk konuğu olarak katıldığı bölümde çocuklarına kavuşabilmek adına yardım istedi. Başarılı sunucu da dosyayı açtı.. Peki, Esra Erol'da Sevgi Çalış kimdir? İşte detaylar...

Esra Erol'da Sevgi Çalış kimdir?

Esra Erol'un sunduğu programa 11 Mayıs 2021 tarihinde katılan Sevgi Hanım; 'Esra abla önce Allah'a sonra da sana güvenerekten buraya geldim. Kadınlar korkuyor ve konuşamıyor. 6 yıldır baskılarla beni susturdular ama konuşmak istiyorum' dedi. Bu sözler izleyenlerin yüreklerini dağladı. 27 Nisan'da eşi ile arasındaki sorun sebebiyle evden ayrıldı ve o günden bu yana çocuklarına hasret. Onları görebilmek adına başarılı sunucu ve ekibinden yardım istedi.

esra erol'da sevgi



 

Osman Çalış kimdir?

ATV ekranlarında canlı yayın konuğu olarak katılan Sevgi Çalış'ın eşi olan Osman Çalış hakkında flaş sözler sarf edildi. Sevgi Çalış evlilik yapmadığını ve sürekli hizmet etmesine rağmen yaranamadığını anlattı. İki çocuğunun hatıran katlandığını ve artık dayanamadığını dile getirdi. Hatice Çalış Yavuz, Zeynep Çalış ve Ramazan Çalış'ın da olayların içerisinde bulunduğu öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.