Esra Eron TV8'deki Gel Konuşalım programından ayrıldı! İşte sebebi

Esra Eron TV8'deki Gel Konuşalım programından ayrıldı! İşte sebebi
Türkiye'nin en çok izlenen sabah programlarından biri olan Gel Konuşalım ile ekranlara çıkan Esra Eron ayrılık açıklamasında bulundu. Peki Esra Eron'un Gel Konuşalım programından ayrılma sebebi ne? Esra Eron Hakan Ural'dan şiddet mi gördü? İşte detaylar...

Sabah saatlerinde ekranlara gelen Gel Konuşalım'ın sunucularından Esra Eron'un yayında yer almaması herkesi şaşırttı. İzleyiciler 'Esra Eron neden Gel Konuşalım'da yok?' ve 'Esra Eron Gel Konuşalım'dan ayrıldı mı?' sorularını sormaya başladı ve internette araştırdı. Esra Eron sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada herkesi şoke eden iddialarda bulundu ve sebebinin Hakan Ural olduğunu ifade etti.

Esra Eron neden Gel Konuşalım'dan ayrıldı?
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Esra Eron, "3 ay önce katıldığım Gel Konuşalım programında yayın sırasında kendi fikrimi beyan etme, hür düşüncemi söyleme ve farklı görüşte olduğum konularda partnerimden aldığım saygı sınırları dışında hiçbir yayıncılık etiğine sığmayan yüksek egolu davranışların bana daha fazla zarar vermemesi açısından programdan ayrılma kararı aldım. Kadınların ezilmediği, kadına psikolojik şiddetin olmadığı, kadına daha fazla nezaketin olduğu ve bu alt yapı ile yetişmiş bireylerin çoğaldığı bir Türkiye diliyorum " dedi.

esra eron instagram hikayesi açıklama

Esra Eron kimdir?
Sunucu, manken ve oyuncu Esra Eron, 1980 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 2002 Miss Turkey Güzellik yarışmasında üçüncü olan Esra Eron, aynı yıl içinde Miss Europe yarışmasında da üçüncü oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanlarından Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık ile 2008 yılında nikah masasına oturdu. 2010 yılında Alya isminde bir kız çocuğu dünyaya getiren Esra Eron, 5 yıllık eşi Murat Aşık'tan 2013 yılında boşandı.

esra eron

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.