Esra Ezmeci Yalnız Değilsiniz ile ekranlara dönüyor

Esra Ezmeci Yalnız Değilsiniz ile ekranlara dönüyor
Televizyon ekranlarının güzel psikoloğu Esra Ezmeci yeni bir programla karşımıza çıkıyor. Daha önce Olay Yeri ve Yaşamdan Hikayeler'da yorumlarıyla dikkat çeken Ezmeci bu kez Yalnız Değilsiniz'le bilgilerini aktaracak.

Son olarak Yeni Bir Sen programında yorumlarıyla izleyenlerin karşısında olan Esra Ezmeci bu kez kendisi sunucu koltuğuna oturacak. Güzel psikolog Yalnız Değilsiniz isimli programla nisan ayından itibaren teve2'de yeni bir döneme başlıyor.

Esra Ezmeci kimdir?
1 Ağustos doğumlu olan Esra Ezmeci psikologdur. Türkiye'nin en iyi hastanelerinden ikisinde psikiyatri bölümünde hasta bakmaktadır.

Esra Ezmeci evli mi?
Geçtiğimiz aylarda bir ressamla aşk yaşadığı ve ressmın stüdyosunda kaldığına dair haberler çıktı. Ancak bu söylentiler sadece iddia olarak kaldı. 4 yıl önce boşanan Ezmeci'nin 11 yaşında oğlu var.

Esra Ezmeci Instagram hesabı var mı?
Güzel psikologun her ünlü ve güzel insan gibi binlerce takipçisi bulunuyor. Yayınladığı fotoğraflar binlerce beğeni alıyor. Esra Ezmeci'nin 400 bin civarında takipçisi var.

Esra Ezmeci hangi okullarda okudu?
Haliç Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversites'nde doktora yapmaktadır. Haliç Üniversitesi'nde lisans ve yüksek lisans eğitimini 1.likle tamamlamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum