Exxen aylık abonelik ücreti ne kadar oldu 2023?

Exxen aylık abonelik ücreti ne kadar oldu 2023?
2021 yılında kurulan online film, dizi ve eğlence platformu Exxen’e zam geldi. İşte Exxen’in zamlı fiyatları…

Cansev Temuçin - Exxen’in aylık ve yıllık abonelik ücretleri arttı. Zam haberinin duyurulmasının ardından Exxen’e üye olanlar veya üyelik almak isteyenler platformun yeni fiyatlandırmasını araştırmaya başladı. Aylık ve yıllık olarak reklamlı ve reklamsız olarak değişen fiyatların zamlı hali ne kadar oldu? Exxen zammı ne zaman başlıyor? 2023 Exxen abonelik ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları..

2021 yılının ocak ayında Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen platformu özellik maç yayınları ile büyük ilgi görüyordu. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının yayın hakkına sahip olan Exxen’de “Gibi” ve “Konuşanlar” gibi çok sevilen diziler ve programlar da yer alıyordu. Tüm bu dizi, film, yarışma ve maç yayınlarına sahip olan platformun aylık ücretlerinde değişikliğe gidildi.

Exxen zammı ne zaman başlıyor?

Duyurulan zam haberine göre, Exxen’in yeni fiyat tarifesinin başlangıç tarihi 1 Mayıs 2023 Pazartesi. Bu artışa uygun olarak Exxen’in tüm abonelik tarifelerinin fiyatları da güncellendi.

İşte Exxen yeni abonelik ücretleri

Düzenlenen fiyatlandırmaya göre, 1 Mayıs 2023 tarihinden itibaren, Exxen’in reklamlı yıllık paket ücreti aylık 54 TL olacak. Bu tutara göre yıllık ücret ise 648 TL olarak fiyatlandırılacak. Reklamsız yıllık paket aylık 74,90 yıllık ise 898,80 olarak kullancıya sunulacak. Exxen’in reklamlı aylık paket ücreti 64,90, reklamsız aylık paket ücreti ise 89,90 olarak ücretlendirilecek. Exxen platformu son zammını 2023 yılının Ocak ayında yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.