EXXEN Konuşanlar 14. bölüm izle

EXXEN Konuşanlar 14. bölüm izle
Acun Ilıcalı'nın platformunda yer alan bölümleri ile izlenme rekorları kıran ve yeni haftası sabırsızlıkla beklenen Konuşanlar bugün de sevenlerinin karşısına çıktı. Birbirinden komik ve bir o kadar eğlenceli anları kaçırmak istemeyenler e araştırmalar gerçekleştirerek gösteriyi izlemek istiyor. EXXEN Konuşanlar 14. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Youtube'de elde ettiği milyonlaca seyirci ile komedi dünyasında yeni bir trend yakalayan Hasan Can Kaya, EXXEN'e transfer olmuştu. Başarısını burada da sürdüren başarılı komedyen kendine has formatı, eğlenceli konukları ve güldüren anlarıyla bu hafta da izleyicilerin karşısına çıkıyor. Platformun en çok izlenen programı haline de gelen Konuşanlar yine ilgiyle izlenecek. Bu sebeple de araştırmalar başladı. EXXEN Konuşanlar 14. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar 14. bölümde neler yaşanacak?

Her cuma günü izleyicileriyle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümünden bir gün önce 'shot' adı verilen kısa bölümü Youtube üzerinden paylaşılıyor. Burada yayınlananlar programın tamamı hakkında bilgi sahibi olunması konusunda izleyenlere fikir veriyor.Anlatılan anılar yine çok güldürecek. Bir konuk Amerika'dan Konuşanlar için geldi! Erzurum Üniversitesi'nde okuytan Ali, yeni kız arkadaşına eski kız arkadaşının adının PIN koduyla yakalanınca olanlar oldu. Ancak sonrasında kız arkadaşı ile evlendiğini anlattı. Bir izleyici Hasan Can Kaya'yı seksi bulduğunu ve izlerken zevk aldığını anlattı ve filmi olması halinde seyretmek istediğini dile getirdi. Radyoda çalıştığı sırada mikrofonu kapatmayı unutan bir konuk da arkadaşıyla konuştuğu konu sebebiyle zor durumda kaldığını söyleyerek herkesi güldürdü.



Konuşanlar üyelik ücretleri kaç lira?

Üyelere özel izleme seçenekleriyle seyircilerine birçok dizi ve film seyretme imkanı sunan EXXEN'e üyelik ücretleri de merak edilerek araştırılıyor.  İki üyelik seçenekleri bulunan EXXEN'in reklamlı üyeliği 9,90 lira, reklamsız üyelik ise 19,90 liradır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.