EXXEN Konuşanlar 16. bölüm izle | Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 16. bölüm izle | Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok izlenen stand up gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Birbirinden komik anların yaşandığı programı yine binlerce kişi seyredecek. Bir saate yakın sürecek gösteride Hasan Can Kaya ve konuklarıyla eğlenceye doyacaksınız. EXXEN Konuşanlar 16. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Youtrube macerasında milyonlara ulaşıktan sonra Acun Ilıcalı tarafından transfer edilen ve bu başarısını sürdüren Konuşanlar'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Özet ve shot görüntülerinin ardından ekranlara gelen 16. bölüm de izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek. Her anı gülme garantili ve eğlenceli gösteride birçok konuşan anılarını anlatacak. Batırma ya da fantazi hikayeleri üzerinden gerçekleşen sohbetlerin yanısıra soru cevap kısımlarındaki tepkiler herkesi gülme krizine sokacak. EXXEN Konuşanlar 16. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Bu hafta neler olacak?

Türkiye'nin şu anda en çok izlenen gösterilerinden biri olan Konuşanlar'ın her çarşamba günü fragmanı yayınlanıyor. Perşembe günlerinde ise shot adı verilen kısa parçalar paylaşılıyor. Daha önce 8 dakika olan süre 4.5 dakika civarına indirildi. Bu hafta da yine komik anlar sizleri bekliyor. Hamdi Alkan'ın kızı İlknaz Lauren gösteriye katıldı. Selen Görgüzel'in ilk evliliğinden çocuğu olan güzel konuşan verdiği cevaplarla herkesi güldürmeyi başardı. Ayrıca Hasan Can Kaya da verdiği bir cevapla batırma hikayelerine bir yenini daha ekledi.



Konuşanlar üyelik ücretleri kaç lira?

Üyelere özel izleme seçenekleriyle seyircilerine birçok dizi ve film seyretme imkanı sunan EXXEN'e üyelik ücretleri de merak edilerek araştırılıyor.  İki üyelik seçenekleri bulunan EXXEN'in reklamlı üyeliği 9,90 lira, reklamsız üyelik ise 19,90 liradır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.