EXXEN Konuşanlar 17. bölüm izle | Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 17. bölüm izle | Youtube tek parça full izle
Youtube macerasındaki başarısının ödülünü EXXEN'e transfer olarak alan Konuşanlar yeni bölümü ile platformdaki yerini alıyor. İzleyicilerin ilgiyle seyrettiği ve her geçen gün kitlesini daha da artıran gösteri bu hafta da binlerce kişi tarafından izlenecek. Bir saate yakın sürecek gösteride Hasan Can Kaya ve konuklarıyla eğlenceye doyacaksınız. EXXEN Konuşanlar 17. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Sunuculuğunu Hasan Can Kaya'nın yaptığı ve sahnede seyircileriyle milyonları eğlendirdiği Konuşanlar bu hafta da EXXEN'deki yerini alıyor. Başarılı stand upçı ağırladığı konuklarının yanısıra işlediği esprilerle de herkesi güldürecek. Gösteri salonuna gelen izleyicilerin de katkıda bulunduğu program platform üzerinde diğer yapımlardan daha fazla seyredilerek farkını ortaya koymayı sürdürüyor. Batırma ya da fantazi hikayeleri üzerinden gerçekleşen sohbetlerin yanısıra soru cevap kısımlarındaki tepkiler herkesi gülme krizine sokacak. EXXEN Konuşanlar 17. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Bu hafta neler olacak?

Türkiye'nin şu anda en çok izlenen gösterilerinden biri olan Konuşanlar'ın her çarşamba günü fragmanı yayınlanıyor. Perşembe günlerinde ise shot adı verilen kısa parçalar paylaşılıyor. Daha önce 8 dakika olan süre 5 dakika civarına indirildi. Bu hafta da yine komik anlar sizleri bekliyor. Dilara, Sevilay Atasoy'un sunduğu Kanıt dizisini çok sevdiğini ve tüm bölümlerini izlediğini söyledi. Ayrıca kusursuz bir cinayet işlemek istediğini anlattı. Erotik Shop mağazası sahibi Mehmet Gümüş verdiği her cevapla güldürmeyi başardı. Gümüş'ün Instagram hesabı da incelenirlen keyifli anlar yaşandı.



Konuşanlar üyelik ücretleri kaç lira?

Üyelere özel izleme seçenekleriyle seyircilerine birçok dizi ve film seyretme imkanı sunan EXXEN'e üyelik ücretleri de merak edilerek araştırılıyor.  İki üyelik seçenekleri bulunan EXXEN'in reklamlı üyeliği 9,90 lira, reklamsız üyelik ise 19,90 liradır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.