EXXEN Konuşanlar 2. sezon 19. bölüm izle | Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 2. sezon 19. bölüm izle | Youtube tek parça full izle
Youtube'dan transfer olduğu EXXEN'de e ortalığı kasıp kavuran ve milyonlarca kez izlenen Konuşanlar 2. sezonun 19. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Yine salonu dolduran onlarca konukla birlikte bir saate yakın süren gösteride kahkaha tufanı yaşandı. Batırma anları ve fantazilerini anlatan katılımcılar herkesi güldürmeyi başardı. EXXEN Konuşanlar 19. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın gösterisi Konuşanlar her hafta milyonlarca kişi tarafından ilgiyle ve kahkahalarla izleniyor. Konuk olarak salona gelen izleyiciler anlatıtkları hikayelelerle birlikte gösteriyi daha da eğlendirici hale dönüştürüyor. Bunun yanında Kaya'nın da esprileri bir saate yakın süreyi renklendiriyor. Altı katılımcının sahneye çıktığı ve anılarını anlatıp sorularını cevapladığı program bu hafta da ilgiyle seyredilecek. EXXEN üyeliği konusunda hala adım atmadıysanız Konuşanlar bunun için vesile olabilir. Batırma ya da fantazi hikayeleri üzerinden gerçekleşen sohbetlerin yanısıra soru cevap kısımlarındaki tepkiler herkesi gülme krizine sokacak. EXXEN Konuşanlar 19. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Bu hafta neler olacak?

İnternet üzerinen başladığı yayın hayatını EXXEN platformunda sürdüren Konuşanlar'ın geçen haftaki konuğu Eypio'ydu ancak bu bölümde sadece katılımcılar yer alacak. Arkadaşları ile eğlenirken fotoğrafını eşine gönderen emniyet mensubu Ahmet Özdemir herkesi güldürecek. Rihanna ile twerk yapmak isteyen bir konuşan da şimdiden dikkat çekti. En çok konuşulanlardan biri de fantazisinin eşi ile arasında olduğunu söyleyen katılımcıydı. Yasemin, Ahmet, Meryem, Orçun, Bilal ve Dilek haftanın konuşanlarıydı. Haklarındaki bilgileri buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. 



Konuşanlar üyelik ücretleri kaç lira?

Üyelere özel izleme seçenekleriyle seyircilerine birçok dizi ve film seyretme imkanı sunan EXXEN'e üyelik ücretleri de merak edilerek araştırılıyor.  İki üyelik seçenekleri bulunan EXXEN'in reklamlı üyeliği 9,90 lira, reklamsız üyelik ise 19,90 liradır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.