EXXEN Konuşanlar 20. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 20. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 20. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 20. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok izlenen ve ilgi gören talk showu Konuşanlar 2. sezon 20. bölümü ile EXXEN platformundaki yerini alıyor. Her anıyla gülme krizine girebileceğiniz gösterinin bu haftaki konuğu ise Emel Müftüoğlu oldu. EXXEN Konuşanlar 20. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Youtube'da başladığı serüvenle birlikte milyonlara ulaşmayı başaran ve her bölümünde izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Konuşanlar'ın yeni haftası seyircilerin karşısına çıkıyor. Hasan Can Kaya'nın sunduğu, konuklarıyla çok daha renkli bir hale getirdiği ve katılımcıların anılarıyla herkesin keyifli anlar geçirdiği gösterinin yeni bölümünde yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Altı katılımcının sahneye çıktığı ve anılarını anlatıp sorularını cevapladığı program bu hafta da ilgiyle seyredilecek. EXXEN üyeliği konusunda hala adım atmadıysanız Konuşanlar bunun için vesile olabilir. Batırma ya da fantazi hikayeleri üzerinden gerçekleşen sohbetlerin yanısıra soru cevap kısımlarındaki tepkiler herkesi gülme krizine sokacak. EXXEN Konuşanlar 20. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Bu hafta neler olacak?

İnternet üzerinen başladığı yayın hayatını EXXEN platformunda sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyordu. Bu hafta üç güzel konuşan ön plana çıkacak gibi gözüküyor. Verilen cevaplar, tepkiler ve anlatılacak anılar herkesi yine güldürecek. Kerim, Canan Demir, Survivor yarışmacısı Büşra Yalçın, stil yarışması ile adını duyuran Dalma Gezen ve Uğur haftanın konuşanları olarak tahtaya yazıldı. Emel Müftüoğlu da hikayeleriyle gösteriye renk kattı.



Konuşanlar üyelik ücretleri kaç lira?

Üyelere özel izleme seçenekleriyle seyircilerine birçok dizi ve film seyretme imkanı sunan EXXEN'e üyelik ücretleri de merak edilerek araştırılıyor.  İki üyelik seçenekleri bulunan EXXEN'in reklamlı üyeliği 9,90 lira, reklamsız üyelik ise 19,90 liradır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.