EXXEN Konuşanlar 22. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 22. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 22. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 22. bölüm Youtube tek parça full izle
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Konuşanlar'ın 2. sezon 22. bölümü yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın katılımcılarıyla birlikte eğlenceli anlar yaşattığı gösteri yine ilgiyle seyredilecek. Her anı kahkaha dolu bir bölün daha seyircileri bekliyor. Bir saate yakın sürede seyircilerini güldüren yapımı seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 22. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Sosyal medya mecrası Youtube'da yayınlanan videoları ile milyonlara ulaşan ve ardından da EXXEN'e transder olan Konuşanlar'ın yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden komik katılımcıların Hasan Can Kaya ile birlikte kahkaha tufanına dönüştürdüğü bir saatlik gösteri yine ilgiyle izlenmek isteniyor. Cuma günlerinde platformdaki yerini alan Konuşanlar geçtiğimiz hafta bayram sebebiyle ücretsiz izlenebilmiş ve çok sayıda kişi bu imkandan yararlanmıştı. Yeni bölümün shot görüntüleri de paylaşıldı. Gösterinin kısa süreli paylaşımı dahi kısa sürede çok sayıda kişi tarafından izlendi. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 21. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar 2. sezon 22. bölüm shot yayını ne zaman?

Gösterinin rutini haline gelen fragman ve shot paylaşımları için izleyiciler araştırmalarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Konuşanlar'ın 5 dakikaya yakın süre ile yeni bölümünden kesitlerinin sunulduğu yayın için herkes Youtube'da hazır bekliyor. Bilindiği gibi EXXEN'de yayınlanan yeni bölümlerin yanısıra bu iki paylaşım Youtube'da yapılıyor. Shot yayın perşembe günleri 15.00'te yayonlanıyor.


 

Konuşanlar'da neler oldu?

Bu haftanın en çok izlenenleri arasında yer alan ve bayram süresince ücretsiz olması nedeniyle de daha fazla kişi tarafından takip edilen Konuşanlar'ın 22. bölümü yayınlandı. Geçen haftanın ardından bugün de merakla bekleniyor. Konuşanların anlattıkları hikayeler herkesi EXXEN'e kilitleyecek.


konuşanlar canan


 


Konuşanlar 2. sezon 22. bölüm SHOT izle

Konuşmacılarıyla yine dopdolu bir bölüm vaat eden Konuşanlar'ın yeni bölüm fragmanı dün Youtube ve Instagram üzerinden paylaşılmıştı. Erkekleri beğenme kriteri farklı bir katılımcının sözleri herkesi güldürdü. Diğer yandan da günlük ev kiralayan bir konuşan söyledikleriyle seyircileri gülmekten kırdı geçirdi. Ünlü konukların da yer aldığı programın katılımcılarını da farklı haberlerimizde tanıtacağız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.