EXXEN Konuşanlar Demet Öztürk kimdir? Fotoğrafları ve Instagram hesabı

EXXEN Konuşanlar Demet Öztürk kimdir? Fotoğrafları ve Instagram hesabı
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN'de yayınlanmaya devam eden Konuşanlar 2. sezonun 11. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Bu bölümde de seyircilerini gülmekten kırıp geçiren gösteride yine bir konuşan ön plandaydı ve o isim Demet Öztürk oldu. Kendisi hakkında da pek çok araştırma yapılarak bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Konuşanlar Demet Öztürk kimdir? Fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Konuşanlar'da yeni bir hafta daha EXXEN'deki yerini aldı. 2. sezonun 11. bölümü ile yayınlanan gösteride izleyenler kadar salonda konuşan seyirciler de komik bir saat geçirerek güne nokta koydu. Yine adından söz ettiren Hasan Can Kaya'nın başarısını giderek artırdığı günde programa bir isim damga vurmayı başardı. Geçen hafta Melike Aydın'dan sonra bu öblümde de Demet Öztürk en çok adından bahsettiren konuşan oldu. Peki, Konuşanlar Demet Öztürk kimdir? Fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Demet Öztürk kimdir?

Konuşanlar'ın 2. sezon 11 . bölüm konuşanı olarak Hasan Can'ın sahneye davet ettiği isimler arasında yer almıştır. Verdiği cevapların yanısıra güzelliği ile de adını binlerce kişi araştırmaya başlamıştır. 22 yaşındaki Demet Özyeğin Üniversitesi Hukuk Bölümü öğrencisidir. Açık giymeyi çok sevdiğini belirterek sözleri ile günün en çok araştırılan konuşanı haline gelmiştir. Maltepe'de oturuyor ve babası da finans direktörü.

 


Demet Öztürk Instagram hesabı

Bu haftanın en çok konuşulan konuşanı olarak programa damga vuran Demet Öztürk'ün kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. Konuşanlar'a katılmak takipçi sayısını da önemli derecede artırmıştır. Güzelliği ile dikkat çeken Demet Öztürk'ün Instagram hesabı @demetozturk2'dir. 


 


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.