EXXEN Konuşanlar Havva kimdir? Instagram hesabı 17. bölüm konuşanı

EXXEN Konuşanlar Havva kimdir? Instagram hesabı 17. bölüm konuşanı
EXXEN'in fenomen gösterisi Konuşanlar, 16 Nisan 2021 Cuma günü yayınlanan 2 .sezon 17. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Programda espriler kadar sahneye çıkan konuşanlar da gündeme oturuyor. O isimlerden biri de Havva oldu. Peki, EXXEN Konuşanlar Havva Shaban kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca kişi tarafından izlendikten sonra Youtube'dan EXXEN'e geçiş yapan ve 2. sezonun 17. bölümü ile yayınlanan Konuşanlar yine ilgiyle seyrediliyor. Göserinin yeni bölümü bugün yayınlandı ve izleyiciler de sahneye çıkan isimler de konuşulmaya devam ediyor. Bu haftanın en çok dikkat çekenlerinden biri de Havva'ydı. Kendisi hakkında pek çok araştırma yapılıyor. Peki, EXXEN Konuşanlar Havva Shaban kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Havva kimdir? 

Kızıl saçlarıyla ilgi odağı olan Havva gösteriye Makedonya'dan geldi. Bir grupla birlikte Konuşanlar'a konuk oldu. Sahneye de çıkan Havva verdiği cevaplarla dikkat çekti. Özellikle de Mehmet Bey'in Instagram fotoğrafına yönelik olarak Hasan Can Kaya'ya söylediği sözler güldürdü. Instagram hesabı @havva_shaban'dır.

Konuşanlar Havva

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.