EXXEN Konuşanlar İrem kimdir? Instagram hesabı var mı - 17. bölüm konuşanı

EXXEN Konuşanlar İrem kimdir? Instagram hesabı var mı - 17. bölüm konuşanı
EXXEN'de yer alan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Konuşanlar'ın 2. sezon 17. bölümü yayınlandı. Birbirinden komik anlara sahne olan gösteride yarışmacılar da ön plana çıkmaya devam ediyor. Bu hafta iki İrem birden günün en çok konuşanları arasındaydı. Peki, EXXEN Konuşanlar İrem kimdir? Instagram hesabı var mı? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve kendisini seyretmeye gelen konukları ile birlikte ekranlara taşıdığı Konuşanlar, 2. sezon 17. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de en çok seyredilen yapımların başında gelen stand up gösterisinde konuşan olarak sahneye çıkan isimler konuşulmaya devam edityor. Bu hafta iki İrem birden adını çok fazla kişiye duyurmaya başladı. Kendileri hakkında da birçok araştırmaya pılıyor. Peki, EXXEN Konuşanlar İrem kimdir? Instagram hesabı var mı? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar İrem kimdir?

Bu hafta verdiği cevaplarla programa damga vuran İrem ablası ve eniştesiyle geldi. Küçük yaştan bu yana anlattığı hikayeleri, samimi ve sempatik tavırlarının yanısıra alışkanlıklarıyla da herkesi güldürmeyi başardı. Hasan Can Kaya da kendisine birçok kez takıldı. İrem'e dair pek bir bilgi internette bulunmuyor. Instagram hesabı da bulunmuyor.


 

Konuşanlar İrem kimdir?

Genç konuşan Fransız Lisesi'nde okuyor. Gösteriye bilet bulduğunda yaşadığı duyguları anlattığı sırada herkesi güldürdü. Ayrıca okulu hakkındali sözler de izleyenler tarafından kahkahalarla karşılandı. Kendisine dair pek bilgi bulunmayan İrem'in Instagram hesabı da yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum