Eylem İpek kimdir? Kaç yaşında nereli ve instagram hesabı

Eylem İpek kimdir? Kaç yaşında nereli ve instagram hesabı
Ece Erken ve Berkay Şahin'in aşk yaşadığı iddialarını ortaya atan Eylem İpek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir. İşte detaylar...

Magazin gündemini dün akşamdan bu yana meşgul eden Ece Erken ile Berkay Şahin arasında başladığı iddia edilen aşk  hakkındaki ilk haberi yapan Eylem İpek olmuştu. Magazin programında sunuculuk yapan ve özellikle Berkay'ın adli makamlarda savaş verdiği Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan ile fotoğrafı bulunan Eylem İpek'in kim olduğu, memleketi ve Instagram hesabı merak ediliyor. İşte detaylar...

EYLEM İPEK ŞAFAK KİMDİR?
Eylem İpek kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? mesleği ve kısaca hayatı hakkında bilgiler. Sanatçı Yaşar İpek‘in kardeşi olan gazeteci, yazar Eylem İpek 2016 yılının Nisan ayında Beşiktaş Shangri-La Hotel’de Gökhan Şafak ile evlenmiştir.

Günümüzde Posta Gazetesinde Benden Duymuş Olmayın isimli köşesinde yazmaya devam etmektedir. 1989 yılında dünyaya gelmiş, baba tarafından aslen Diyarbakır‘lıdır. Babasını çok küçük yaşlarda iken yitirmiştir, 4 kardeştir. Uzun yıllardır abisi Yaşar İpek ile görüşmemektedir.

Son dönemlerde özellikle Seren Serengil ile ilgili yayınlanmış olan resimler yüzünden sıkça ismi magazin ve televizyon gündeminde yer almaktadır. Serengil’in selülit’li fotoğraflarını yayınlattığı iddia edilen Eylem İpek ise bu konu hakkında böyle bir şeyin söz konusu olmadığını, kafalarına taş düşse benden bilecekler diyerek açıklama getirmiştir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.