Ezgi Gözeger Özmemiş Çalar Saat Canlı İzle - 31 Temmuz 2019 Çarşamba FOX TV

Ezgi Gözeger Özmemiş Çalar Saat Canlı İzle - 31 Temmuz 2019 Çarşamba FOX TV
Ezgi Gözeger Özmemiş'in sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanan Çalar Saat 31 Temmuz Çarşamba canlı yayın izle seçeneği ile karşınızdayız. Çalar Saat'te neler yaşandı? İşte detaylar...

Ezgi Gözeger Özmemiş Çalar Saat ile bugün yayında. Sabahın ilk ışıklarında güne damgası vuran ve yeni günde etkisini gösterebilecek haberlere yer veren ve değerli isimleri konuk eden Ezgi Gözeger Özmemiş Çalar Saat ile karşımızda. Halkın her kesime hitap etmesiyle de tanınan başarılı sunucu son dakika haberleri ile evlerimize girmeyi başarıyor. Günlük hayata dair de pek çok paylaşımda bulunarak izleyicilerinin takdirini kazanan Ezgi Gözeger Özmemiş'in programı ilgiyle takip ediliyor. FOX TV Çalar Saat 31 Temmuz Çarşamba canlı yayın izle ile ilgili tüm detaylar haberimizde.


Ezgi Gözeger Özmemiş kimdir?

Ezgi Gözeger, 30 Temmuz 1986 tarihinde Tire, İzmir’de doğmuştur. Liseyi Tire’de Kutsan Anadolu Lisesi'nde okudu. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Meteoroloji Mühendisliği'nden mezun oldu. MEB Kuşdili Eğitim Merkezi'nde spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı. Eğitim hayatına Bilgi Üniversitesi'ndeki Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yaptığı yüksek lisans eğitimiyle devam etti. Ezgi Göylarından itibaren FOX TV'de İrfan Değirmenci ile Çalar Saat adlı sabah programında hava durumu editör ve spikerliği yapmaya başladı. FOX TV'de hava durumu spikerliğine devam etti. 1 Şubat 2012 tarihinde FOX TV'de “Fox Gece” adlı programı sunmaya başlamıştır. 2014 - 2015 yıllarında FOX TV'de dönüşümlü olarak sabah ve hafta sonu sabah haberlerini sundu. Ezgi Gözeger, 2014 yılında meslektaşı Onur Özmemiş ile evlendi. Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikâhını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı.yapmıştır.


Çalar Saat Hafta Sonu 31 Temmuz Çarşamba FOX TV İzle

Hafta sonları sabah 08.00 yayınlanan Ezgi Gözeger Özmemiş ile Çalar Saat Hafta Sonu'nu FOX TV internet sitesinden ve FOX TV Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum