Fadime Kara nerede? Arnavutköy'de bir kadın daha evini terk etti

Fadime Kara nerede? Arnavutköy'de bir kadın daha evini terk etti
Daha önce 24 yaşındaki Sevgi Vurkun'un evini terk ettiği Arnavutköy'de bu kez de Fadime Kara bir mektupla kaçtı. Müge Anlı'nın işlediği konu hakkındaki son detaylar...

Türkiye Fadime Kara nerede? sorusunun cevabını öğrenmek istiyor. Eşi ile problem yaşadığını iddia eden bir mektup kaleme alarak bırakan Kara'dan 12 gündür haber yok. Nerede olduğu konusunda araştırmaların devam ettiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sonuca varılmak isteniyor. Eşi ve ailesinin stüdyoda gözyaşı dökerek kavuşmak için can attığı genç kadının akıbeti merak ediliyor.

Kamera kayıtları ortaya çıktı
Müge Anlı ve ekibi başladığı araştırmalarda kamera kayıtlarına ulaştı. İki defa çöp atarken görüntülenen ancak sonrasında kendisinden haber alınamayan genç kadın için eşi Osman Bey de 'Onu çok seviyorum. Eve dönsün' ifadelerini kullandı.

fadime kara mektup

Şiddete mi uğradı?
Fadirme Kara'nın evini terk ederken yazdığ mektuptaki ifadeler de dikkat çekti. Eşinin sürekli kendisine bağırdığından şikayetçi olan genç kadın, eline aldığı paranın sorgulanmasından da bunaldığını ifade eden cümleler kullandı. Aldığı paraları evine getirdiğini ve artık kendisine bağıracak birinin olmadığını belirtip çocuklarının Osman Kara'ya emanet olduğunu ve artık yanında yer almayacağını yazdı.

fadime kara

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.