Fahriye Evcen'in bebeği Cem Yılmaz'ın gösterisinde tekmeledi

Fahriye Evcen'in bebeği Cem Yılmaz'ın gösterisinde tekmeledi
Çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen önceki akşam Cem Yılmaz'ı izlemeye gitti. Güzel oyuncu bebeğinin gösterinin son anlarında tekmelediğini ve zor anlar yaşadığını söyledi.

Türkiye'nin en gözde çiftlerinden biri olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in doğacak olan bebekleri de kendileri gibi şimdiden ünlü bir isim haline geldi. Çift bebeklerinin doğumu öncesinde Cem Yılmaz'ın gösterisine giderek güzel bir akşam geçirdi. Yılmaz'ın esprileri ise Fahriye Evcen'in zor anlar geçirmesine neden oldu.

Son dakikalar zordu
Hamileliğinde son günlere giren anne adayı Fahriye Evcen, gösterinin sonlarına doğru başlayan tekmeleme ile zor anlar geçirdiğini açıkladı. Gösteri sonrası muhabirler ünlü çiftte "Cem Yılmaz'ın güldürme, güldürme doğuracağım" esprisini hatırlattı. Cem Yılmaz'ı izlemeye giderken biraz tereddüt ettiklerini belirten ünlü çift, "Valla tekmeledi, son dakikaları biraz zor geçti. Malum az kaldı" diyerek gülmeye başladı.

burak fahriye evcen

Sosyal medya hesabı açmışlardı
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit doğacak oğullarına Karan ismini koyacak. Bu isimle henüz doğmadan Instagram hesabı açan çift oldukça konuşulmuştu. Burak Özçivit konuyla ilgili "Sosyal medyada bir sürü sahte hesap oluyor. Bunların önüne geçmek ve kimse profil oluşturmasın diye yaptık. Farklı bir nedeni yok" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.