Fatih Altaylı şirket kredi kartı kullandı mı? Buket Aydın ve Özgür Demirtaş açıklaması

Fatih Altaylı şirket kredi kartı kullandı mı? Buket Aydın ve Özgür Demirtaş açıklaması
Son dönemde sahibi olduğu Youtube kanalında çarpıcı yorumlarla gündem belirleyen gazeteci Fatih Altaylı, çalıştığı kurumların kredi kartını kullanıp kullanmadığı sorusunu yanıtladı.

Prof. Özgür Demirtaş ile Sunucu Buket Aydın arasında sosyal medyada çıkan "Kredi kartım benim üzerime" tartışması geniş yankı bulmaya devam ediyor. İnternette binlerce kişinin taraflara ayrıldığı ve kendi düşüncesini yazdığı olayla ilgili olarak Gazeteci Fatih Altaylı da sahibi olarak açtığı Youtube programında konuya ilişkin soruya yanıt verdi.

Kendime zul adlederim

Kısa süre önce yayın hayatına başladığı Youtube kanalında sunucunun "Bugüne dek birçok patronla çalıştınız. Patronunuzun kredi kartını kullandınız mı?" sorusuna Altaylı; "Bana çamura taş attırma. Sadece medyada değil. Üst düzey yöneticiler pek çok şirkette şirket adına çıkarılan kartı kullanırlar. Şirket adına yapılan masrafları buradan karşılarlar. Bunun karşılığında fatura alırlar ve şirketlerine verirler. Ben bugüne kadar kart kullanmadım. Medyada yönetici olduğum günlerden itibaren şirket kredi kartı kullanmadım. Daha önce zaten yoktu kartlar. Doğan grubuna geçtiğimde kart vermek istediler kabul etmedim. Kendi kartım ve param var. Şirket adına da olursa onu öderim büyük ihtimalle de çok büyük bir harcama yaparsam da ben ödemesini gerçekleştiririm siz bana ödersiniz dedim. Yemek yediğinde kimle yedin, ne yedin, neden yedin... Böyle bir şeye cevap vermeyi kendime zul adlederim. Daha sonra Ciner Grubu'nda çalışırken verdiler. 3-5 gün sonra kullanmadan iade ettim. Habertürk'te de zaten almadım. Başkalarında var mıdır? Pek çok yöneticide vardır. Ayıp mıdır, suç mudur? Değildir" yanıtını verdi.

Niye böyle bir şey yaptı anlamadım?

Konunun neden buraya geldiğini soran Fatih Altaylı "Sosyal medyada böyle bir gündem vardı" cevabını aldı. Ardından yorum olarak "Evet gördüm. Özgür Demirtaş neden böyle bir şey yaptı anlamadım" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.