Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 10 Nisan Cuma canlı izleme linki

Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 10 Nisan Cuma canlı izleme linki
İşten çıkarılmaların yasaklandığı 3 aylık süre için dün yaptığı yayınla izleyicilerin en çok tercih ettiği isimlerden biri olan Fatih Portakal bugün de ekranlardaki yerini alacak. Sunduğu FOX Ana Haber ile zirveye oynayan FOX TV de bugün ilgiyle takip edilecek. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 10 Nisan Cuma canlı izleme linki haberimzide.

Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BDDK'nın suç duyurusuyla gündemde olan Fatih Portakal, 10 Nisan Cuma günü de ana haber bültenini sunmak üzere televizyondaki yerini alacak. Günün gelişmelerinin yanısıra canlı bilgileri de izleyicilerine aktaran haber bültenini vatandaşlar ilgiyle izleyerek haberleri öğrenmek istiyor. FOX Ana Haber'i yıllardır reyting zirvesine taşıyan Portakal'ın bugünkü haberleri ve söyleyeceği sözler de gündemi belirleyecek. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 10 Nisan Çarşanba canlı izleme linki haberimizde yer almaktadır.

 

FOX Ana Haber 10 Nisan Cuma FOX TV İzle


Hafta içi her akşam 19.00'da yayınlanan Fatih Portakal ile FOX Ana Haber'i FOX TV internet sitesinden ve FOX TV Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.