Fatih Portakal ile FOX Ana Haber | 6 Mayıs Çarşamba

Fatih Portakal ile FOX Ana Haber | 6 Mayıs Çarşamba
FOX TV'nin ilgiyle izlenen ana haber bülteni bugün de dopdolu. Fatih Portakal'ın sunduğu FOX Ana Haber'de günün en çok konuşulan haberleri izleyicilere aktarılıyor. Gündemin belirlendiği programda oluşturulan etiketler Türkiye'ye damga vuruyor.

Türkiye'nin en etkili ana haber bülteni sloganı ile yayın hayatına devam eden Fatih Portakal ile FOX Ana Haber bu akşam da izleyicilerinin karşısına çıkacak. Ünlü sunucu gün içerisinde yaşanan gelişmeleri tüm çıplaklığı ile izleyicilerine aktaracak. Ayrıca oluşturduğu etiket ile de lacağı etkileşimler doğrultusunda yayınlanacak. Dün #herkesgeçecek hashtagini oluşturan Fatih Portakal ve ekibi trend listelerinde zirveye oturmuştu. FOX Ana Haber 6 Mayıs Çarşamba canlı izle seçenekleri haberimizde.

Sabah Çalar Saat ile karşımıza çıkan FOX TV televizyonunu akşam saatlerinde ise Fatih Portakal ile FOX Ana Haber taşıyor. Önemli izlenme oraanlarına sahip olan haber bülteni ele aldığı konularla reyting zirvesine oynayan yayın bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda.

 

FOX Ana Haber 6 Mayıs Çarşamba FOX TV İzle


Hafta içi her akşam 19.00'da yayınlanan Fatih Portakal ile FOX Ana Haber'i FOX TV internet sitesinden ve foxplay.com.tr üzerinden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.