Fenerbahçe'den Gianluigi Buffon hamlesi! İtalyan kalecide mutlu son yakın

Fenerbahçe'den Gianluigi Buffon hamlesi! İtalyan kalecide mutlu son yakın
Transferde önemli adımlar atmaya başlayan Fenerbahçe dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak görülen Gianluigi Buffon'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Sarı lacivertliler geride kalan sezonu unutturmak ve önümüzdeki dönemde başarılı olabilmek için adeta gemileri yaktı. Hatem Ben Arfa ve İrfan Can Kahveci için resmi temaslara başlayan ve transferde sona doğru ilerleyen Fenerbahçe'nin gündemine çok önemli bir isim daha girdi. İtalya'ın efsane kalecisi Gianluigi Buffon için girişimde bulunan yönetim, tecrübeli file bekçisini ikna edebilmek için tüm imkanları seferber etti.

Geçen sezon başında 17 yıl formasını giydiği Juventus'tan Paris Saint Germain ile anlaşan ve sözleşmesi biten Buffon'un Fransız ekibinden ayrılacağı öğrenildi. Sky Sport Italia'nın kaynak gösterildiği haberde Buffon'un da Türkiye'ye sıcak baktığı ve İstanbul'da futbol oynamak isteyeceği kaydedildi.

Gianluigi Buffon Fenerbahçe transfer mi oluyor
Damien Comolli ile arasının çok iyi olduğu Buffon kariyerinde yeni bir sayfa açmak ve yüksek bir maaş kazanmak için Fenerbahçe'yi tercih edebilir. Kariyerinde pek çok kupa ve rekor bulunduran İtalyan kaleci hakkındaki haber taraftarları da heyecanlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.