Ferhat Göçer Kadir Çetin'in konuğu oldu: Ömür ile isteseydik 12 yaşında çocuğumuz olurdu

Ferhat Göçer Kadir Çetin'in konuğu oldu: Ömür ile isteseydik 12 yaşında çocuğumuz olurdu
Ferhat Göçer Kadir Çetin ile Evden Eve programının konuğuydu.Number One Türk Tv’de yayınlanan programda Ferhat Göçer, samimi açıklamalarda bulundu. 1 ay boyunca tavana baktım Karantina döneminde aklınıza gelen tüm klişe karantina işlerini yaptık. saç kesmek, ekmek yapmak, yemek yapmak vs. Karantina döneminde çok sıkıldım.1 ay tavana baktım.

1 ay sonra kendime geldim ve “ağır yaralı” şarkısını yaptık. Ömür’le eve kapanınca dünya savaşı çıkar diye düşündüm Ömür’le 12 yıldır neredeyse her hafta en az 1 kavgamız olurdu ilk defa bu kadar kavga etmedik. Pandemi döneminde hakkıyla bir kavga etmedik.İlginç bir dönem.Ben eve kapanınca dünya savaşı çıkar diye düşündüm ama olmadı. Hassasiyetleri komplekse dönüşmüş Kpop eleştirisi çok doğal normal bi eleştiriydi espri ile yapılmış bir eleştiriydi.

Karşı taraf ciddiye aldı.Kpop enteresan bir sektör. Devlet milyonlarca dolar yatırım yapıyormuş KPopçulara, büyük bir sektör.Büyük hayran kitleleri var.Sanırım bazı konulardaki hassasiyetleri komplekse dönüşmüş neredeyse.Biraz da hayran kitlesinin yaşı ile alakalı.Bu konunun bu kadar ciddiye alınacağını düşünmüyordum.Ama bundan sonra kore pop’a da bir katkım oldu diye düşünüyorum.İşin dalgasındayım tabi.

Blackpink’i geçemezsem dönerci açacağım Sevilen Kpop grubu Blackpink’i geçer klibim dedim esprisine.yayınlandığı ilk gün spamladılar klibimi izlemeyi durdurdular hayranları.50 binde kaldı klibim.Savaş açtılar resmen bana.Ben Blackpink’i geçemediğim için söz verdiğim gibi dönerci açacağım.Sabahtan akşama kadar da kore pop çalacağım restoranda. Prodüktörler fark yaratamıyor Benim için prodüksiyonu benim yapmam benim açımdan bir zorunluluk.Pandemi dönemi dijital dönüşümü ışık hızına çıkardı.

Prodüksiyon şirketleri aracı kurumlara dönüştü.Gerek ekonomik, gerek dijital devrimin kaçınılmaz olmasından ben prodüktörlüğümü kendim yapıyorum.Prodüktörler daha yaratıcı ve aktif olmadıkları, işin akışını değiştirecek önemli şeyler yapmadıkları sürece benim için aracı gibiler. Popun şuanki durumu belli Rap ve trap müzik sanatçıları yurtdışında birbirlerine destek olup iyi işler çıkardılar.Türkiye’de tarzlar, ideolojik sebepler ve bir araya gelememezlikten dolayı hem pop hem rap müzikte çıkmaza girecektir diye düşünüyorum.Kaynakların birleştirilip rap ve pop un birbirini beslemesi lazım.Popun durumu şuan zaten belli. Ölene kadar sahnedeyim. Sistem şarkı söyleyemez hale getirdiğinde beni, dönerci açmaya itebilir, K-pop örneğindeki gibi.Ama sizin yaşlanmanızdan öte diliniz, müziğiniz, sözleriniz yaşlanıyor.

Buna ben değil dinleyenler karar verecek.Planlarım şarkı söylemez hale gelsem bile şarkı sözü yazmak, beste yapmak üzere.Ölünceye kadar sahnede olmak isterim. Kayahan’dan helallik alamadığım için pişmanım. Kayahan’a nasıl kızdıysam gidemedim yanına.Haketmediğimi düşündüğüm şeylere maruz kaldım.Ben de hatalar yaptım.Suat Suna çok pişman olacaksın git helalleş demişti, o pişmanlıklarımdan biridir.

Şimdi olsa eskisi gibi davranmaz helallik alırdım. 2020 kırılma noktam. psikolojik olarak çok değiştim pandemi döneminde.Geçen yıla göre aynaya baktığımda farklı bir insan görüyorum.2020 kayıp bir yıl.Daha sakinim, daha tevekkül göstermeye başladım.Olduğum anı değerlendirmek ve daha az kalp kırmak, adına değiştiğimi düşünüyorum.

Sosyal medyada çok sahtecilik var. Son dönemlerde sosyal medyadaki sahte işlemler çok arttı.Sahtecilik almış başını gidiyor.Bu sahteliklere, hırsa kapılmayıp dirayetli olmak bir güç meselesi.Bir bakıyorsunuz 200 milyon izlenme, 10 milyon takipçi bilmem ne.Bunlarla algı yönetiliyor.

Bunlar uzun soluklu şeyler değil.Kaç tıklanmış önemli değil siz yaptığınız işi beğeniyor musunuz bu mesele, gerisi yalan. Ömür ile Çocuk isteseydik 12 yaşında olurdu Çocuk yapmak 2 taraflı bir karar.Öncelikle kadının istemesi lazım.Evdeki hayvanlarımız çocuklarımızdan daha çok gördüğümüz varlıklar.25 tane çocuğumuz var.Onlar da çocuklarımız kadar kıymetli.12 senedir beraberiz.Çocuk İsteseydik 12 yaşında bir çocuğumuz olurdu.Zaten 3 tane çocuğumuz var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.