Ferhat ile Şirin 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi nasıldı tutar mı izlendi mi

Ferhat ile Şirin 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi nasıldı tutar mı izlendi mi
FOX TV dizilerine bir yenisini daha ekledi. Ferhat ile Şirin bu akşam yayın hayatına başlıyor. Merakla beklenen diziye dair bilgiler haberimizde yer alıyor. Peki Ferhat ile Şirin 1. bölüm reyting sonuçları nasıldı? İşte detaylar...

Dizi konusunda pek çok kanala kafa tutan ve liderliğe oynayan yapımlarıyla dikkat çeken FOX TV'de yeni bir yapım bu akşamdan itibaren ekranlara gelecek. Baş rollerinde Tolga Sarıtaş ve Cansu Dere'nin oynadığı Ferhat ile Şirin saat 20:00'de izleyicilerinin karşısına çıkacak. Sabırsız bir şekilde beklenen dizinin reyting sonuçları da öğrenilmek isteniyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.
 


Ferhat ile Şirin 1. bölüm reyting sonuçları

FOX TV son dönemde önemli yapımlar karşımıza çıkarmaya başladı. Pazartesi Yasak Elma, salı Kadın, Çarşamba yeni başlayan Kurşun ve yarattığı etki ile ilk bölümden itibaren sezona damga vuran Mucize Doktor kanalın reyting kozu olmuştu. Cuma gününü de değerli bir dizi ile doldurmak isteyen kanalın seçimi Ferhat ile Şirin oldu. Arka Sokaklar ve Hercai ile yarışından galip çıkıp çıkmayacağı ve reyting sonuçları merak edilen dizinin akıbeti ve izlenip izlenmediğine dair tahminler liste belli oldukktan sonra daha net konuşulabilir ve tartışılabilir.

Ferhat ile Şirin 1. bölüm özeti

Kapalı Çarşı’nın en kudretli ailelerinden Karalı’ların son temsilcisi Banu, babasından miras kalan işini, soyadını, yuvasını her şeyin önünde tutan güçlü bir kadındır. Ailesinden kalan, gözü gibi baktığı tarihi köşkün tadilatı için kapısını çalan marangoz Ferhat ile görüşür. Başlarına gelen talihsiz bir olay onları yeniden karşılaştırır. Zengin ve görkemli hayatlarının içinde yapayalnız olan iki kardeş, Banu ve Şirin; kendi halinde, mütevazı bir marangoz olan Ferhat’ın hayatlarını değiştireceğinden habersizdir. Ailesini yıllar önce trajik bir olay ile kaybeden Ferhat’ı, ömrünü kardeşi Şirin’e adayan Banu’yu, hapsolduğu altın kafesin içinde çırpınan Şirin’i artık yeni bir hayat beklemektedir. İki farklı dünyanın çarpıştığı, Ferhat’ın Şirin ve Banu Karalı ile yollarının kesiştiği o an, efsanevi bir aşkın fitilini ateşleyecektir. Aşılması imkânsız dağlarla, engellerle dolu olan bu aşk, herkesin kalbi ile sınanacağı zorlu bir sınava dönüşecektir.


Ferhat ile Şirin


Ferhat ile Şirin oyuncu kadrosu

CANSU DERE
TOLGA SARITAŞ
LEYLA TANLAR
YILDIRAY ŞAHİNLER
USHAN ÇAKIR
IŞIL YÜCESOY
ŞEHSUVAR AKTAŞ
EMEL ÇÖLGEÇEN
ALİCAN BARLAS
NİHAN GÜR

Ferhat ile Şirin


Ferhat ile Şirin künye

Tür: Drama
Yapım Şirketi: 03 Medya - Aristanbul Medya
Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin
Genel Hikaye: Gökhan Horzum
Senarya Süpervizörü: Alican Yaraş
Senaryo: Savaş Korkmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.