Fi Çi 10. bölüm final ne zaman PUHUTV'de olacak - Final bölümü fragmanı yayınlandı mı

Fi Çi 10. bölüm final ne zaman PUHUTV'de olacak - Final bölümü fragmanı yayınlandı mı
İki muhteşem sezon, başarılı baş rol oyuncuları, kopulamayan senaryo ve zamanlı zamansız yayınlanan yeni bölümleriyle izleyicilerin ilgisini fazlasıyla çeken Fi Çi artık son bölümünde. Finale doğru gelinirken dün yayınlanan bölümle heyecanın dorukta olduğu dizi hakkında araştırmalar başladı. Fi Çi final bölümü ve fragmanı ne zaman yayınlanacak ve 10. bölüm özeti... İşte detaylar...

Yayınlandığı günden bu yana her bölümüyle konuşulan Fi Çi, cesur sahneleri ve oyuncularının başarı çizgisiyle ülke gündemine oturmuş ve iki sezondur PUHU TV ekranlarında izlenme rekorları kırmıştı. İnternet dizisi algısını yerle bir edercesine yayınlanan bölümler her geçen gün bir nebze daha izleyici sayısını artırırken bugün son bölüme gelen yapım artık veda ediyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin uyarlandığı Fİ Çi Pi serisi yazarı Arzuh Kohen'in üzücü haberi vermesinin ardından izleyiciler araştırma yapmaya başladı. Peki Fi Çi 10. bölüm PUHU TV'de ne zaman yayınlanacak. Duru nereye gidiyor? İşte cevabı...

PUHU TV 9. bölümde ne oldu?
Duru kaçma hayallerini suya düşürecek acı bir gerçeğe uyanırken Özge hastanede aldığı haberle yıkılır. Adaleti kendisi sağlamak için Can’ın karşısına çıkması olayların seyrini bir kez daha değiştirir.

puhu 2. sezon 9. bölüm

PUHU TV 8. bölümde ne oldu?
Özge'nin Duru'yu köşeye sıkıştırıp gerçekleri anlatması ise Duru'yu daha çok germiştir. Özge, Can'ın gerçek adı olan 'Umut' bilgisine kadar Duru'ya her şeyi anlatır. Ve Duru'nun eline kendi numarasını sıkıştırır.

Can Manay, Duru'yla Eti'nin cenazesi için evden çıkmak üzereyken Bilge ansızın eve gelir. Duru'nun Can'ı aldatmasına kadar her şeyin farkında olan Bilge, Eti'nin ölümüyle de hırslanmış Can ve Duru'ya karşı cephe almıştır. Duru'nun Can'ı aldattığını söyleyen Bilge, izleyenlere heyecan dolu sahne yaşatır. Can ise bu haberden sonra Duru'yu evden çıkarmaz, kapıya ise şifre koyarak Duru'nun kaçmamasını sağlar.

Sadık Murat Kolhan, ve Nadir tarafında ise işler fena halde karışmıştır. Numan'ın iki yüzlü davranmasından sonra kesin karar alan Sadık, Nadir için tehlikeli bir plan kurar. Hedefi Nadir'i öldürmektir. Kendi vicdanını rahatlatmayı ve Özge'yi haketmeyi isteyen Sadık, yıllar önceki sırrını Özge'ye açıklamaya karar verir. Bu sırın ortaya çıkması izleyiciyi de derinden sarsar. Tıpkı Özge'yi sarstığı gibi. Sadık Murat Kolhan, yıllar önce kayınpederi olan Nadir'in pis işine karışmış, insanlıktan çıkan bir hareket yapmıştır. O sır, Nadir'in yıllar önce küçücük bir kıza tecavüz edip onu öldürmesi ve o masum bedenin gömülmesi için Sadık'tan yardım istemiş, Sadık ise bu isteği yerine getirerek insalıktan çıkan bir davranışta bulunmuş. Yıllardır bu acıyla ve vicdan azabıyla yaşayan Sadık Özge'yi ve gerçek sevgiyi haketmenin yollarını aramaktadır. Tüm bu olanları Özge'ye anlatır. Özge ise oradan ve Sadık'tan uzaklaşır. Sadık'ın tüm dosyaları bir kutu halinde vermesi ise izleyiciyi şaşırtır.

Yola çıkan Özge, aniden kaza yapar ve bu kazaya sebep olan kişi Can Manay'dır. Çünkü Özge'nin, Duru'nun peşinde olduğunu anlayan Can, intikam almak istemiştir. Kaza sonrasında Sadık'ın, Özge'ye verdiği kutuyu da alarak kaza yerinden uzaklaşan Can, izleyiciye gergin dolu anlar yaşatır.

 Öte yandan Duru'yu eve kilitleyen Can Manay, Duru'nun kaçmasını engelleyecek her şeyi yapmıştır. Duru ise kendini odaya kilitleyerek yangın çıkarmış, itfaiye ve polisin bir şekilde o eve gelmesini istemiştir. Fakat bunu başarana kadar Can Manay, odanın kapısını kırmış Duru'yu ordan çıkarmıştır. Duru ise daha fazla dayanamayarak, evin ikinci katından Can ile kendisini atmış, düştüğü yerde baygınlık geçirmesi ve yangının da devam etmesi izleyicilerin heyecanını doruk noktasına çıkarmıştır.

Fi Çi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Henüz yayınlanmadı. PUHU TV tarafından yayınlandığı zaman haberimizde bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.