Fi Çi 6. bölüm ne zaman yayınlanacak fragmanında neler olacağı belli mi

Fi Çi 6. bölüm ne zaman yayınlanacak fragmanında neler olacağı belli mi
PUHU TV'nin en çok izlenen dizisi Fi Çi'nin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı yayınlanmadı mı sorusunun cevabı merak ediliyordu. Yeni sezon bölümleriyle de reyting rekorları kıran dizi hakkındaki son bilgiler haberimizde.

Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi'nn baş rolünde yer aldığı Fi Çi yayınlanan son bölümü ile bir kez daha izleyicilerini ekran başına kilitledi.

Puhu TV'de yayınlanan Fi dizisi en son 5. bölümü ile 15 Aralık'ta seyirciyle buluştu. Peki, Fi Çi yeni bölüm ne zaman? Fi Çi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Fi Çi yeni bölüm tarihi...

Fİ Çİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?
Fi dizisinin 6. bölüm tarihi belli oldu. 15 Aralık'ta yayınlanan 5. bölümü izleyen seyirciler, merakla yeni bölümü beklemeye başlamıştı. Puhu TV platformunda yayınlanan Fi Çi dizisinin 6. bölüm tanıtımı Puhu TV'nin Instagram hesabından duyuruldu. Fi Çi 6. yeni bölümü ile 27 Aralık'ta seyircisiyle buluşacak.

Fİ Çİ 5. BÖLÜM ÖZETİ
Can, Duru sayesinde, yaklaşan tehlikenin farkına varır. Özge final vuruşuna hazırlanırken Can’ın devreye girmesi, olayların seyrini değiştirir. Deniz’in sürpriz evliliğe verdiği beklenmedik tepki ise müzikal cephede işlerin karışmasına yol açacaktır.

Fİ Çİ 4. BÖLÜM ÖZETİ
Can Deniz’in meydan okumasına akıl almaz bir hamleyle karşılık verirken, Duru ve Deniz kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir. Özge ise Can’ın maskesini düşürmek için bir kez daha harekete geçecektir.

Fİ Çİ 3. BÖLÜM ÖZETİ
Duru’nun Can’ın oyununa oyunla karşılık vermesi hesaplayamadığı sonuçlar doğururken, Sadık da Özge’ye oynadığı oyunun bedelini ödemek zorunda kalır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.