Fox Ana Haber yine açık ara önde

Fox Ana Haber yine açık ara önde
Fox TV'de Fatih Portakal'ın sunuculuğu bırakmasının ardından bayrağı devralan Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber reytinglerde yine birinci sırada. Haber programları arasında lider olan Fox Ana Haber, 4.19 reyting ortalamasıyla en yakın rakibine de fark attı.

Fox TV'de yaşanan bayrak değişimi sonrası reytingleri düşmesi beklenen haber programı Fox Ana Haber tüm tahminleri alt üst etti. Dünün en çok izlenen programları arasında yer alan Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber, haber programları arasında yine liderliğe oynadı. Primetime saatinde 4.19'luk ortalamayla birinci sırada yer alan Fox Ana Haber, en yakın rakibine ise fark attı.

DOĞAN ŞENTÜRK YANILMADI

Geçtiğimiz günlerde sitemizin sorularını yanıtlayan Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, yediden yetmişe;  iktidardan muhalefete her kesimin Fox Ana Haber'i izlediğini belirtmişti. Bunda sormaları, sorgulamaları ve hiçbir haberi saklamamalarının payı olduğuna değinen Şentürk, ''Biz, halkın damıtılmış vicdanını, özgür medyayı, özgür haberciliği temsil ediyoruz ve -şimdi kalmadı ama- kuvvetler ayrılığında dördüncü kuvvet medyayı temsil ediyoruz. Bu ağır sorumluluğu sonuna kadar da taşıyacağız. Böylece kafamızı yastığımıza koyup vicdani bir muhasebe yaptığımızda, bizde rahatça uykuya dalabilme iklimi yaratıyor. Bu iklimi, sorumluluğumuzla beslediğimiz sürece bu ‘ülkenin nefes alma alanı’ olmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.