Fulya Öztürk’ten tartışılan görüntülere çok sert yanıt!

Fulya Öztürk’ten tartışılan görüntülere çok sert yanıt!
İsrail’de savaş bölgesinde Muhabir Osman Terkan ile aynı noktadan canlı yayın yapan Fulya Öztürk’ün verdiği tepkiler olay yaratmıştı. Öztürk’ten açıklama geldi.

Savaş bölgesinde bulunan iki farklı kanalın muhabirlerinin canlı yayında sergiledikleri iki ayrı tutum sosyal medyada günün konusu oldu. NTV’den Osman Terkan, CNN Türk’te ise Fulya Öztürk, İsrail ile Hamas arasında yaşanan çatışmaları yerinden aktarmaya bugün de devam etti. Ancak roketlerin atıldığı sırada canlı yayında olan iki muhabirin farklı tepkiler sergileyerek yayın yapması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Fulya Öztürk’ün heyecanlı anlatımı ile Osman Terkan’ın sakin tavrı arasındaki fark dikkat çekerken, Öztürk sosyal medya hesabından eleştirilere çok sert bir yanıt verdi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşıma, “Siz ne aşağılıksınız ya?” diyerek başlayan Fulya Öztürk, görüntülerin yayınlandığı anlarda yayında olmadığını sandığını belirterek şunları yazdı:

“Siz ne aşağılıksınız ya?

Ben roket atılırken yayında değildim
“Beni gör” derken rejiye kendimi fark ettirmeye çalışıyordum.
Yayının ben de olduğunu anladığım an da sakin bir şekilde 1 saat Yayın yaptım

O görüntüler ise ; Ekibimizin bakın o anlar Yayın öncesine nasıl yansıdı şeklinde yayınlamış. Siz de alıp sanki ben yayında öyle yapmışım gibi algı yaratıyorsunuz . Halbuki yayına girdiğim an son derece sakinim. Benim kaçıncı zor bölge görevim bu siz kimsiniz ya?

Sizi Allah’a havale ediyorum

Ama size son bir not .
Siz beni yenemezsiniz . hep daha iyi yerlere çıkar benımm yolum… Fark etmiyor musunuz?”

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.