Galatasaray Real Madrid maçı canlı izleme linki | Bein Sports HD 1 canlı izle

Galatasaray Real Madrid maçı canlı izleme linki | Bein Sports HD 1 canlı izle
Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray bu akşam dünya devi Real Madrid'i evinde ağırlıyor. Sarı kırmızılılar gruba tekrar tutunmak adına çıkacağı mücadeleden galip çıkmak amacında. Galatasaray Real Madrid maçı canlı izleme linki ve Bein Sports HD 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Futbol severler ekran başına kilitlenecek. Yıllardır yaşattığı heyecanla bambaşka bir noktada olan Şampiyonlar Ligi serüveninde Galatasaray'ın Real Madrid ile karşılaşacağı mücadele milyonlarca kişi tarafından izlenecek. Binlerin tribünde destekleyeceği Fatih Terim'in öğrencileri galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Ligde Sivasspor'u yenerek moral bulan Aslan, daha önce 3 kez yendiği İspanyol devini bir kez daha mağlup etmek amacında. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen taraftarlar da Galatasaray Real Madrid maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Hazırladığımız haberimizde Galatasaray Real Madrid maçı canlı izleme linki ve Bein Sports HD 1 canlı izle bağlantısını bulabilirsiniz.
 


Galatasaray Real Madrid maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Real Madrid'i karşı karşıya getirecek olan zorlu maç saat 22:00'de başlayacak ve Bein Sports HD 1'den canlı yayınlanacak.


Galatasaray Real Madrid maçı şifreli mi şifresiz mi?

Sarı kırmızılılara gönül verenler, futbolu seven milyonlar ve ülke puanı için Galatasaray'a destek vermek isteyenler karşılaşmanın şifreli mi yoksa şifresiz mi olduğunu merak ederek araştırıyor. Kritik mücadele Digiturk platformundaki Bein Sports HD 1 kanalından yayınlanacağı için şifrelidir. Üye olmanız ve spor extra paketi almanız gerekmektedir.


Galatasaray Real Madrid Bein Sports Digiturk Play Spor Extra fiyatları

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi, İngiltere Premier Lig, TFF 1.Lig , Fransa Ligue 1, Serie A Ligi, ATP 1000 ve WTA Tenis Turnuvaları, Turkish Airlines Euroleague ve NBA'nin içinde bulunduğu Spor Extra paketi mevcutta Digiturk Play üyeliği bulunan kullanıcılar tarafından alınabiliyor. Eğer üye değilseniz Bein Connect üzerinden satın alma gerçekleştirmeniz gerekiyor.

digiturk play fiyatları


Galatasaray Real Madrid maçı muhtemel kadrolar

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Luyindama, Nagatomo, Ömer, Nzonzi, Belhanda, Babel, Andone
Real Madrid: Courtouis, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, İsco, Hazard, Vinicius, Benzema


Galatasaray Real Madrid beIN SPORTS HD 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Galatasaray Real Madrid maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


 


Galatasaray marşı dinle

Takımına aidiyet hisseden taraftarlar özellikle maç günlerinde marşlarla kendilerini motive etmek ister. Sarı kırmızılıların birçok marşı video sitelerinde milyonlarca kez dinlenmiş ve tribünlerde binler tarafından haykırılmıştır. Real Madrid gibi bir dev bir kulübe karşı oynanacak maç öncesinde de binlerce taraftar Galatasaray marşı dinle yazarak akşam için hazırlık yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.