Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm internetten full izle!

Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm internetten full izle!
Dünyanın en popüler dizilerinden Game Of Thrones'un 8. sezon 2. bölümü internetten izlenebilir hale geldi. Digiturk ve HBO'dan yayınlanan diziyi izlemek isteyenler full HD seyredebiliyor.

Final sezonuyla yayınlanmaya başlayan Game Of Thrones'un bir kez daha başı korsanlarla dertte. Daha önce bölümlerin internette yayınlanmaması adına büyük savaş veren yapımcı şirketler ve kanallar yine mağlup oldu. Game Of Thrones 8. sezon 2. bölümü internetten izlenebilir hale geldi. Hem de yayınlanmadan. Şimdi seyirciler Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm full izle yazarak araştırma yapıyor. GOT 8. sezon 2. bölüm izle yazanlar da bir sürü korsan seçenek ile diziyi seyredebiliyor.

GOT finale gidiyor!
Game of Thrones bir kez daha korsana yenik düştü. Game of Thrones 8. Sezon 2. Bölüm, kanalı HBO üzerinden yayınlanmadan saatler önce internete düştü. Sızıntının ana kaynağı ise Amazon.com'du. Amazon'un video servisi Amazon Prime'da Almanya kütüphanesinde yayınlandığı ortaya çıkan bölümün 'yanlışlıkla' sızdırıldığı iddia edilirken, dizinin yapımcısını zor durumda bırakacak böylesi bir gelişmenin ardından oklar Amazon'u işaret ediyor. Amazon bu hatayı fark etti; ancak eyleme geçmekte hayli geç davrandı. HBO'nun bu konuda Amazon'a nasıl bir yaptırım uygulayacağı ya da bir adım atıp atmayacağı ise belirsizliğini şimdilik koruyor.  Game of Thrones, 8. sezon 6. bölüm ile birlikte final yapacak ve bir dönem sona erecek.

GAME OF THRONES 8. SEZON 3. BÖLÜM SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA

GAME OF THRONES 8. SEZON 3. BÖLÜM İZLE

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.